Vintervinterstödet från Izmir Metropolitan Municipality översteg 56 miljoner lira

Vintervinterstödet från Izmir Metropolitan Municipality översteg 56 miljoner lira
Vintervinterstödet från Izmir Metropolitan Municipality översteg 56 miljoner lira

Izmir Metropolitan Municipality tillhandahöll 56 miljoner 264 tusen liras i stöd för alla grundläggande behov, från mat till kontantstöd, från kläder till uppvärmning, inom ramen för vintervinterstöd. President Tunç Soyer sa: "Vi kommer att övervinna denna fattigdom alla tillsammans och vi kommer aldrig att lämna våra medborgare som behöver stöd ensamma." Soyer ringde än en gång till Izmirs solidaritet.

I linje med den sociala kommunens förståelse från borgmästaren Tunç Soyer i Metropolitan Municipality i Izmir, har 56 miljoner 264 tusen lira i stöd getts från början av november till idag, inom ramen för stödet för vintern, som inleddes på grund av allt svårare levnadsvillkor. Genom att stödja tusentals hushåll i İzmir för alla deras grundläggande behov, från mat till skydd, från kläder till uppvärmning, mobiliserade Metropolitan Municipality å andra sidan İzmir Solidarity, som den startade under pandemin och jordbävningen, för den mörka vintern.

"Vi kommer att besegra fattigdomen"

Borgmästare Tunç Soyer sa: "Vi försöker vara en lösning på alla problem genom att driva vår kommuns möjligheter till fullo". Soyer påminner om att de också har mobiliserat Izmirs solidaritet så att inget barn i Izmir går och lägger sig hungrigt, och sa: "Vi kommer att övervinna denna fattigdom tillsammans och vi kommer aldrig att lämna våra medborgare i behov av stöd ensamma. Med styrkan som föds av enhet kommer vi att ta oss igenom dessa mörka dagar och lyfta bördan tillsammans. Än en gång inbjuder jag alla Izmirbor att ansluta sig till denna solidaritet.”

Ansökningar inkommer om svart vinterstöd

Izmir Metropolitan Municipality fortsätter att ta emot ansökningar om socialbidrag via Mid-Winter Support Line på 444 40 35 samt bizizmir.com. Det finns sex alternativ i "Mild Winter Support Package": kontantstöd, grundläggande matbehov, klädhjälp, bränsle, varor, blöjor och mat. Medborgare kan välja ett eller flera av hjälpämnena.

Mer än 29 tusen matpaket

Izmir Metropolitan Municipality har distribuerat 31 tusen 233 matpaket som en del av Winter Winter Support sedan början av november. 5 miljoner 948 tusen lira i kontantstöd gavs till 9 tusen 128 hushåll. 66 2 hygienpaket, 574 tusen 12 paket barnblöjor, 66 tusen 126 filtar och täcken, 758 spisar, 3 elvärmare, 552 948 säckar med ved och 452 tuber delades ut. 54 315 klädesplagg och 556 leksaker för barn gavs till XNUMX XNUMX hushåll via Bizİzmir Clothing Point och Clothing Bus i Üçyol.

Varm mat, soppa och frukost

Varma måltider för 734 tusen 171 personer, mat och frukost för 26 tusen 41 personer, pita för 220 tusen 152 personer och soppa för 51 tusen 810 personer delades ut till behövande genom Solidarity Points.

20 tusen stövlar och rockar, 4 tusen 20 matpaket för celiaki och fenylketonuri levererades till grund- och gymnasieelever. 192 135 medborgare hade nytta av det turkiska badet, 215 medborgare bodde på hotellet som hyrs av Izmir Metropolitan Municipality i Basmane-regionen. 884 bohag gavs till 45 hushåll. 37 batteridrivna rullstolar, 37 manuella rullstolar, 23 patientbäddar och 340 56 patientblöjor delades ut. Tillsammans med kontantstödet uppgick kostnaden för alla dessa stöd till 264 miljoner XNUMX tusen liras.

125 miljoner lira resurs

Izmir Metropolitan Municipality kommer att göra totalt 2021 miljoner lira socialbidrag under vintermånaderna som täcker åren 2022-125. Kemal Kılıçdaroğlu, ordförande för det republikanska folkpartiet, betonade vikten av CHP-kommuner för att stödja medborgarna under vintermånaderna.

Vad ska de som vill ansluta sig till solidariteten göra?

Medborgare som vill gå med i Izmir Solidarity kan gå till webbplatsen bizizmir.com och köpa "Matpaketet" på 185 lira och "Hygiene Package" på 65 lira i valfritt belopp de vill genom Folkets livsmedelsbutik. Storstadskommunen levererar dessa paket till familjer som har ansökt om hjälp, som verkligen behöver stöd och vars socialprövning har genomförts.

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar