Första eliminering av Red Bull Half Court basket turnering i Bursa

första kvalet i Red Bull Half Court basket turnering i Bursa
första kvalet i Red Bull Half Court basket turnering i Bursa

Turkiets kvalkval i Red Bull Half Court 3 × 3 basketturnering, där världens bästa gatubasketspelare kommer att tävla, kommer att hållas i Bursa, värd Bursa Metropolitan Municipality.

För samman gatukultur och basket; Turkiet som kvalificerar sig för Red Bull Half Court 3 × 3 basket turnering, där världens bästa gatubasketspelare kommer att tävla, börjar. Den första av de 3 elimineringarna av Red Bull Half Court, där alla som har satt upp sina 4-personerslag kan delta, kommer att hållas i Bursa. Turneringen, där den turkiska mästarkandidaten kommer att bestämmas, kommer att hållas i Hüdavendigar City Park, värd Metropolitan kommun, lördagen den 12 juni mellan kl. 14.00 och 19.00. Basketplanen, där den gigantiska organisationen kommer att hållas, färgades också med stöd av Metropolitan Municipality. Organisationen, som kommer att hållas med bidrag från Metropolitan Municipality Youth and Sports Services Department, kommer att samla basketälskare.

Världsfinal i Ryssland

Efter eliminering vid basketplanen Hüdavendigar City Park kommer street basket passion att besöka Ankara, İstanbul respektive İzmir. Laget som kommer att bli mästare i Turkiet i slutet av fyra elimineringar kommer också att bestämmas i Izmir. Laget, som övervann sina rivaler och blev Turkiets mästare, kommer att få möjlighet att representera vårt land i världsfinalen som kommer att hållas i Ryssland i september. Registrering och detaljerad information om turneringen finns på RedBull.com/halfcourt.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar