Tyskland İzmir marknadsföringskontor öppnade

Tyskland izmir marknadsföringskontor öppnade
Tyskland izmir marknadsföringskontor öppnade

Fortsätter att ta konkreta steg med visionen att göra İzmir till en världsstad, İzmir Metropolitan borgmästare Tunç Soyer öppnade de İzmir främjande kontor som är etablerade i den tyska huvudstaden Berlin, Bremen, Bielefeld, Frankfurt och Hamm. President Tunç Soyer sa att de är väldigt stolta, ”Nu är Izmir i världens centrum. Vi ser Tyskland som en viktig partner för att göra İzmir till en världsstad. ”

Fortsatt arbeta för att göra İzmir till en världsstad, Metropolitan borgmästare Tunç Soyer öppnade de İzmir främjande kontor som är etablerade i den tyska huvudstaden Berlin, Bremen, Bielefeld, Frankfurt och Hamm. Onlineöppningen deltog av president Tunç Soyer och styrelsens ordförande i World City İzmir Association, Dr. Ahmet Güler, generalsekreterare i Izmir Metropolitan Municipality Dr. Buğra Gökçe, İzmir Foundation General Manager och İzmir Metropolitan Municipality Rådgivare till borgmästaren Güven Eken, İzmir Metropolitan Municipality Advisor till borgmästaren Onur Eryüce, chef för avdelningen för turism och utrikesrelationer Gökçe Başkaya, İZFAŞ styrelseledamot Tuncay Ceylan och representanter som kommer att arbeta i marknadsföringskontor.

Soyer sa att de är väldigt stolta, ”Det var en stor dröm, vi är glada att äntligen börja med Tyskland, även om det avbröts på grund av pandemin. Nu är Izmir i centrum av världen. Vi ser Tyskland som en viktig partner för att göra İzmir till en världsstad. Inte bara på grund av våra historiska band, utan också med sitt utbildningssystem, ekonomi, teknik och moderna institutioner, är Tyskland ett starkt land som formar Europeiska unionen idag. Utan tvekan har ni, våra medborgare, en stor andel av Tysklands ankomst till denna punkt.

svarar på behov

Soyer betonade vikten av att utbyta åsikter för att förvandla İzmir till en exemplarisk och inspirerande stad i Medelhavsområdet. ”Som ni alla vet skapar städer nya institutioner och utvecklar metoder för att stärka deras internationella varumärke. Izmir-kontor svarar på detta behov som ett innovativt system. Vår största gemensamma prestation kommer att vara att gå längre än systerstadsförhållandena och regelbundet samla representanter för viktiga stadsaktörer som Izmir och den tyska industrin och näringslivet, professionella kamrar, icke-statliga organisationer, turistföretag och universitet under detta tak. ”

Kontoren ökar

Tunç Soyer sa att kontoren kommer att öka över hela världen. ”Med våra İzmir-kontor kommer İzmir Tourism Promotion Strategy and Action Plan, som vi har förberett för att göra İzmir till en av världens ledande destinationer inom turism, att leva upp. Izmir-kontor i europeiska städer och världsstäder kommer att öppna sina dörrar i Moskva, Bryssel och tre olika platser i världen efter Tyskland. Våra kontor kommer att vara det viktigaste komplementet i den mobila applikationen Visitİzmir, som vi lanserade förra veckan, det vill säga turisminfrastrukturen i Izmir i den digitala världen. Särskilt tack till Sun Express, som stod vid oss ​​i det här projektet och är partner till Visitİzmir. ” Soyer betonade att underhåll av kontor är lika viktigt som att öppna dem.

Güler: İzmir är Turkiets vita ansikte

World City Izmir Association styrelseordförande Dr. Ahmet Güler sade, ”İzmir är Turkiets vita sida, dess andra sida. Européerna vet bara inte. Men Izmir är den stad som kan visas för Turkiet. Det finns många Izmir-älskare i Europa. Izmir är en europeisk stad, jag bodde i Europa i 40 år, den har mycket bättre saker än Europa. Vi organiserade fem städer i den första etappen, vi når nästan 5 kontor i Tyskland inom ett år. Det kommer att vara viktigt när det gäller ekonomiska, kulturella, sociala relationer och sport. Om vi ​​kan göra detta systematiskt kommer det att vara mycket fördelaktigt för Izmir. ” Representanter för de öppnade kontoren gav också information om de verk som skulle förverkligas och tackade president Tunç Soyer för hans stöd.

Efter talet klipptes bandet och den symboliska öppnandet av Tyskland İzmir Promotion Offices gjordes.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar