Högsta domstolens ordförandeskap för att rekrytera 279 fasta arbetare

högsta domstolens ordförandeskap kommer att rekrytera tjänstemän
högsta domstolens ordförandeskap kommer att rekrytera tjänstemän

Att vara anställd i tjänsteavdelningarna för Högsta domstolens ordförandeskap; 657 fasta arbetare kommer att rekryteras enligt resultaten av den muntliga tentamen som hålls av kassationsdomstolens ordförandeskap via İŞKUR inom ramen för bestämmelserna i artikel 4 / D i lag nr 4857, arbetslagen nr. 279 och förordningen om förfaranden och principer som ska tillämpas vid rekrytering av arbetare i offentliga institutioner och organisationer.

Fasta arbetskamrater och ansökningsvillkor kommer att publiceras på İŞKUR-webbplatsen. Kandidater som uppfyller villkoren kommer att kunna ansöka till Ankara İŞKUR provinsdirektorat - Çankaya servicecenter mellan 07.06.2021 och 11.06.2021 eller genom att logga in på länken "Jobbsökare" på internetadressen till iskur.gov.tr Med deras TR ID-nummer och lösenord.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

ANVÄNDNINGSVILLKOR

1. Att vara en turkisk medborgare, utan att det påverkar tillämpningen av bestämmelserna i lag nr 2527 om frihet för yrkesutövning och konst för utlänningar från turkiska adelsmän, och anställning i offentliga, privata institutioner eller arbetsplatser,

2. Att inte berövas allmänna rättigheter,

3. Att ha fyllt 18 år från och med ansökningsfristen,

4. Även om det är benådat, brott mot statens säkerhet, brott mot den konstitutionella ordningen och denna ordnings funktion, brott mot nationellt försvar, brott mot statshemligheter och spionage, förskingring, utpressning, bestickning, stöld, bedrägeri, förfalskning, brist på förtroende, bedräglig konkurs Att inte dömas för att rigga anbudet, rigga prestationen, tvätta de fastighetsvärden som härrör från brottet eller smugglingen,
5. inte avskedas från offentliga institutioner och organisationer av någon anledning från hans plikt eller yrke,

6. Att inte vara relaterad till militärtjänst för manliga kandidater (ska göras, avbrytas eller undantas)

7. Att ta examen från en skola (avdelning / program) som är bestämd för det yrke du söker och att ha andra certifikat / handlingar som krävs från och med ansökningsfristen,

8. Att inte få pension, ålders- eller invaliditetspension från någon socialförsäkringsinstitution,

9. ha ett positivt resultat till följd av säkerhetsutredningen och arkivforskningen,

10. Att ha ett dokument som visar den prioritetsstatus som anges i artikel 5 första stycket i ovannämnda förordning, bland de kandidater som har rätt till prioritet vid anställning,

LOTTPROCESS, LOTDATUM, PLATS OCH MEDDELANDE AV RESULTAT

1. Listan med namn på de som kommer att delta i Notary Draw, datum, plats, tid och resultat för dragningen kommer att meddelas separat på yargitay.gov.tr. Dessa meddelanden accepteras som anmälningar och inga separata meddelanden görs till adressen till berörda personer via post.

2. Bland de kandidater som ingår i listorna som sänts av den turkiska arbetsförmedlingen (İŞKUR) kommer ett lotteri att dras den 18.06.2021 kl. 09.00 i ordförandeskapet för konferenshallen i kassationsdomstolen i närvaro av en notarius publicus.

3. Arbetare i offentliga institutioner och organisationer publicerade i officiella tidningen daterad 09.08.2009 och numrerade 27314

Enligt artikel 12 i förordningen om förfaranden och principer som ska tillämpas vid mottagande, turkiska arbetsförmedlingen
4 (fyra) gånger antalet lediga jobb genom att dra lotteri bland kandidaterna i listan från İŞKUR.
Huvudantalet och samma antal alternativa kandidater kommer att bestämmas.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar