Högsta domstolens ordförandeskap för att rekrytera 212 befäl

högsta domstolens ordförandeskap kommer att rekrytera tjänstemän
högsta domstolens ordförandeskap kommer att rekrytera tjänstemän

För att vara anställd inom kassationsdomstolens ordförandeskap, tillägg 657 till principerna för anställning av kontraktsanställd personal, som trädde i kraft med ministerrådets beslut daterad 4 och nr. Enligt detta kommer 06.06.1978 personal att rekryteras till de kontraktspositioner som anges i tabellen nedan, baserat på KPSS-poängen 7, baserat på resultaten av de tillämpade och muntliga eller muntliga tentorna som ska hållas av högsta domstolen för högsta domstolen.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

ANSÖKNINGSFORM, PLATS OCH TID

a) Kandidater måste lämna in sina ansökningar via elektronisk ansökan genom att logga in på e-förvaltningssystemet via webbplatsen (turkiye.gov.tr/yargitay -is-basvurusu) mellan 07.06.2021 - 11.06.2021 fram till 17.00. Ansökningar kommer inte att accepteras .

b) Kandidater måste slutföra ansökningsprocessen genom att ladda upp de nödvändiga dokumenten till systemet fullständigt och en efter en. Kandidaterna är ansvariga för felaktigheter och saknade dokument i de uppladdade dokumenten.

c) När ansökningsprocessen är klar bör kandidaterna kontrollera om deras ansökan har slutförts på skärmen "Mina ansökningar". Alla applikationer som inte visar "Application Completed" på skärmen "My Applications" kommer inte att beaktas.

ANVÄNDNINGSVILLKOR

a) För att ha de allmänna villkoren som anges i artikel 657 i lag nr 48,

b) Att ha fyllt 18 år från ansökningsdagen,

c) Att inte ha en psykisk sjukdom som kan hindra honom från att utföra sin tjänst kontinuerligt,

d) Ingen pension eller ålderspension från socialförsäkringsinstitutionen,

e) Kandidater som kommer att ansöka om befattningar som kontorist, analytiker, programmerare, tekniker, tekniker, kameramannen, borde inte ha fyllt 11.06.2021 år från och med 35, den sista ansökningsdagen. (De som är födda 11.06.1986 och senare kan ansöka.)

f) Att vara under 11.06.2021 år från och med 30, den sista ansökningsdagen för de kandidater som kommer att ansöka om skydd och säkerhetsvakt. (De med födelsedatum 11.06.1991 och senare kan ansöka.)

g) Att delta i KPSS-examen (B-grupp) 2020 och få minst 3 poäng från poängtypen KPSSP93 för studenter, KPSSP94 poängtyp för akademiker och KPSSP60 poängtyp för gymnasieexamen För positionen som rekordansvarig och vakt och säkerhetsvakt krävs minst 70 poäng.

h) Att vara positiv som ett resultat av säkerhetsutredningen och arkivforskningen,

i) Under arbetet i offentliga institutioner och organisationer på avtalsbasis enligt artikel 657 / B i tjänstemannalagen nr 4 har avtalet inte avslutats av någon institution under det senaste året på grund av att agera i strid med principerna för serviceavtalet,

j) Under avtalsperioden, bestämd av ministerrådets beslut av den 06.06.1978 och numrerad 7/15754
Med undantag för undantagen kan de som ensidigt har sagt upp avtalet ansöka om igen före ett år från uppsägningsdagen.
De kan inte anställas i kontrakterade positioner.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar