Eti Maden generaldirektorat för rekrytering av rekryterare 1 ex-Convict Worker

Eti Maden generaldirektorat för rekrytering av rekryterare 1 ex-Convict Worker
generaldirektoratet för köttbrytningsföretag

Eti Maden Enterprises generaldirektorat har utsetts till Kırka Boron Operations Directorate (Seyitgazi / ESKİŞEHİR) vid rekrytering av arbetare för offentliga institutioner och organisationer för att säkerställa att den lägsta utbildningsnivån på gymnasiet och motsvarande skolan, den högsta utbildningsnivån gymnasiet och Motsvarande skolexaminerade ex-fångar / TMY 1-fast anställd kan vara arbetslös. Enligt bestämmelserna i förordningen om förfaranden och principer som ska tillämpas har en begäran om arbetskraft begärts från generaldirektoratet för turkiska arbetsförmedlingen, Eskişehirs provinsdirektorat av arbets- och arbetsförmedlingen, och den ovannämnda begäran har begärts offentliggöras den 21.06.2021.

Ovan nämnda arbetsmeddelande kommer att publiceras på den turkiska arbetsförmedlingens webbplats iskur.gov.tr ​​den 21.06.2021 av generaldirektoratet för turkiska arbetsförmedlingen, Eskişehirs provinsdirektorat för arbets- och arbetsförmedling, och anbudsgivarna bör följa meddelandet i fråga.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar