Spårvagnslinjen Kumlubel i Eskisehir tas i bruk den 14 juni

Spårvagnslinjen Kumlubel i Eskisehir tas i bruk i juni
Spårvagnslinjen Kumlubel i Eskisehir tas i bruk i juni

Efter den 75: e linjen Yıl-Sultandere-OGÜ, som togs i bruk för kort tid sedan, kommer Eskişehir Metropolitan Municipality att starta sina tjänster på Kumlubel-linjen måndagen den 14 juni kl 14.00.

Metropolitan kommun, som har gjort en stor investering i stadstransporter och förlängt spårvagnslinjerna från Emek Mahallesi till stadssjukhuset, och därifrån till Sultandere och 75. Yıl Mahallesi slutför sitt arbete på Kumlubel-linjen och sätter denna linje i drift . Genom att tillhandahålla information om linjen uppgav borgmästaren Yılmaz Büyükerşen att denna linje, som permanent kommer att lösa transportproblemen för invånarna i många stadsdelar i regionen, särskilt Kumlubel-distriktet, kommer att köras på sträckan Kumlubel-Opera-Bazaar- Stadssjukhuset. Büyükerşen sa, ”Vi öppnar vår Kumlubel-linje, som vi hade en försenad avslutning på grund av de stora växelkursökningarna, särskilt pandemin, den 14 juni kl 14.00. Många invånare i Fatih, Zafer, Tunalı, Ömerağa och deras omgivande områden, särskilt Kumlubel District, kommer att dra nytta av vår spårvagnslinje. Dessutom, som vi nämnde tidigare, spelar Kumlubel-linjen en nyckelroll för oss att ta spårvagnen till de norra stadsdelarna. Av den anledningen är vi mycket glada att kunna slutföra den här linjen och ta den i bruk. ”

Borgmästare Büyükerşen uttryckte att spårvagnsnätet har ökat till 55 kilometer med linjens öppning och uppgav att Kumlubel-spårvagnen kan användas kostnadsfritt fram till 19 juni för medborgare som kommer vidare från de nya hållplatserna.

ESTRAM-tjänstemän, som gav information om den nya linjen som skulle öppnas, uppgav att det befintliga City Hospital-Opera-linjen nummer 13 kommer att fortsätta att fungera på Kumlubel-Opera-City Hospital-rutten, som är linje nummer 14, från och med måndagen juni 10: e. Myndigheterna gav också detaljerad information om medborgarnas frekvens och avgångstider på linjen den 14 juni. http://www.eskisehir.bel.tr ve http://www.estram.com.tr De uppgav att de kan nå via.

Armin

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar