Bursa City Hospital Metro Line förklarades för Mukhtars

Bursa City Hospital Metro Line förklarade för huvudmän
Bursa City Hospital Metro Line förklarade för huvudmän

Huvudmännen för åtta stadsdelar som ligger på linjen Emek - YHT - City Hospital, som designades av Bursa Metropolitan Municipality och började byggas av ministeriet för transport och infrastruktur, informerades om de arbeten som ska utföras på fältet inom projektets omfattning.Grunden för Rail - City Hospital Rail System Line, designad av Metropolitan Municipality för att säkerställa oavbruten transport till Bursa City Hospital, lades med en ceremoni som deltog av minister för transport och infrastruktur, Adil Karaismailoğlu, förra veckan. Efter den nuvarande Emek-stationen kommer den 4 kilometer långa linjen, som kommer att bestå av fyra separata stationer, nämligen Mudanya Geçit, A. Medan arbetet fortsatte på fältet informerades Bursa Metropolitan kommuns transportavdelning om processen till huvudmännen i åtta stadsdelar på rutten.

Alla detaljer förklaras

Adnan Menderes, Nilüferköy, Emek Zekai Gümüşdiş, Balat, Ahmet Yesevi, Bademli, Emek Fatih Sultan Mehmet och Geçit District mukhtars deltog i mötet under ordförande av Rüştü Şanlı, chef för Metropolitan kommuns transportavdelning. Vid mötet, där även företrädare för entreprenörerna var närvarande, arbetets gång, järnvägssystemets väg, stationsplatser, vägarna där fordonstrafiken kommer att stängas / begränsas under byggnadsarbetena och de alternativa vägar som trafik kommer att riktas förklarades till mukhtars med alla detaljer.

Rüştü Şanlı, chef för transportdepartementet, påminde om att även i den minsta störning som upplevdes under studien sa chefen för transportdepartementet Rüştü Şanlı, ”Både vi som Metropolitan kommun och vårt ministerium har tagit alla nödvändiga åtgärder för att slutföra processen smidigt. Det kan emellertid finnas vissa svårigheter, särskilt när trafiken riktas till alternativa rutter. Av den anledningen förmedlade vi projektet i detalj till våra huvudmän. De kommer också att ge ett viktigt bidrag till den sunda utvecklingen av projektet i sina stadsdelar. "Jag vill tacka våra mukhtars för deras bidrag till denna process."

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar