Maraton körs för andra gången på söndagen den 11 april

maratonism kommer att springa för andra gången på april söndag
maratonism kommer att springa för andra gången på april söndag

Tusen 11 idrottare, som kommer att delta i den internationella organisationen den 314 april, kommer att resa mer än 26 tusen kilometer och på sätt och vis ta en halvvärldstur på gatorna i Izmir.Marathonİzmir, det första internationella maraton i İzmir historia, anordnat med temat "Ormanİzmir" förra året, kommer att köras för andra gången på söndagen den 11 april. Hittills har 17 idrottare registrerat sig på Maraton İzmir, där 314 globala mål som fastställts av FN för en "hållbar värld" kommer att användas som en milstolpe. Medan 10 idrottare på 914 km och 42 idrottare på 400 km kommer att tävla om medaljer, kommer det totala avståndet som ska köras överstiga 26 tusen kilometer och på sätt och vis kommer en halvvärldstur att göras på gatorna i Izmir.

67 elitidrottare kommer att starta

Idrottare från Kenya, Etiopien, Bahamas, Rumänien och Rwanda kommer att springa på Maraton İzmir, som är kandidat till kategorin "Brons" under sitt andra år när det gäller organisationens framgång, deltagarnas kvalitet och antal. Det faktum att 30 idrottare, totalt 67 turkiska idrottare, har elitstatus anses vara en viktig indikator på att loppet kommer att vara ganska omstridd. Den plana lutningen på 42 km spår mellan Kültürpark - Mavişehir - Izmir Marina - Kültürpark kommer också att resultera i mycket bra betyg.

Champion Sang Benard är i Izmir igen

Kenyan Sang Benard, den 2020 kilometer långa herrmästaren i Marathon, som anordnades för första gången 42, deltar också i loppet den 11 april. Benard, vars bästa tid är 2.11.49, sprang 2.14.53 i förra årets lopp. Kenyanska idrottare, som sticker ut med sin framgång i långdistanslöpning över hela världen, kommer att springa mot mycket tuffare motståndare den här gången i MaratonIzmir, så det förväntas att ett lopp som tar varje sekund kommer att dyka upp.

Gjorde ett namn i den internationella plattformen

Hakan Orhunbilge, chef för Izmir Metropolitan kommuns ungdoms- och idrottsavdelning, betonade att ökningen av antalet elitidrottare visar loppets kvalitet och sade: ”Maraton är en av de viktigaste delarna av främjandet av staden. Även om Maratonİzmir bara är på sitt andra år har det nått en punkt på den internationella arenan både vad gäller organisationskvalitet och deltagarnas kvalitet. Vårt mål; "Att höja Maratonİzmir till kategorin Brons och sedan Silver genom att göra det bättre varje år."

Izmir blir en sportstad

Izmir Metropolitan Belediyespor President Ersan Odaman påpekade att trots de svåra förhållandena under pandemiperioden vidtogs alla hälso- och säkerhetsåtgärder, ”Vi har visat vår organisationskvalitet med MaratonIzmir, U19 och U18 European Beach Volleyball Championships som vi har anordnat i Izmir sedan det första COVID-22-fallet upptäcktes. Vi går mot vårt mål att göra İzmir till ett centrum för internationella mästerskap och en sportstad. Maratonİzmir utgör det viktigaste steget i denna utgång, sade han.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar