Fullständig anmärkning till Covid-19-åtgärder av Havaş och TAV Operation Services Partner airBaltic

air and tempering business services partner airbaltic full marks on covid actions
air and tempering business services partner airbaltic full marks on covid actions

AirBaltic, med vilket Havaş och TAV Operations Services samarbetar om passagerar- och rampoperationer och lounge management, blev det första flygbolaget som fick 19 stjärnor i Covid-5 säkerhetsbetyg av Skytrax.AirBaltic, det ledande flygbolaget i Lettland och även affärspartner för Havaş och TAV Operation Services på Rigas flygplats, blev det första flygbolaget som fick det 5-stjärniga Covid-19-certifikatet från Skytrax, världens mest prestigefyllda flygtransportbyrå.

I den omfattande granskningen som gjordes för att utvärdera Covid-19-åtgärderna vid passagerar- och anställdens kontaktpunkter prioriterades airBaltic-tjänster och -förfaranden, samt incheckning, passagerarmottagning, hyttdesinfektionstjänster som erbjuds av Havaş och hygien- och cateringtjänststandarder i privata passagerarlounger som drivs av TAV Operation Services. gavs.

 

Havaş General Manager Mete Erna sa: ”Vi har genomfört hela sortimentet av markhanteringsverksamhet för airBaltic Airlines på Rigas flygplats med vårt dotterbolag Havaş Lettland sedan 2010. Jag tror att vi har uppnått en harmonisk synergi med airBaltic i vårt långsiktiga samarbete. Vi är glada att kunna bidra till att airBaltic är det första flygbolaget som får 19 stjärnor i Skytrax Covid-5 säkerhetsbetyg. Vi är medvetna om vårt ansvar att anpassa alla våra affärspartners till de nya normala och förändrade reseupplevelserna och hälsosäkerhetsförhållandena. Från och med den första dagen av Covid-19-utbrottet kommer vi att fortsätta vara den pålitliga lösningspartnern för vårt flygsamarbete genom att upprätthålla de hälsostandarder som fastställts av internationella luftfartsmyndigheter, som vi noggrant implementerar. ''

 

TAV Operations Services vd Güçlü Batkın uppgav att denna framgång är en källa till stolthet och tackade deras affärspartners airBaltic.

Batkın sa, ”Vi har upprätthållit ett starkt samarbete med airBaltic i 10 år i Lettland, ett av de viktiga länderna i norra Europa. Med airBaltic anpassade vi oss snabbt och smidigt i Covid-19-processen, som vi gjorde fram till idag, och omformade alla våra åtgärder mot bakgrund av den insikt vi gjort och de beslut som fattats av internationella myndigheter. I vår lounge ägnar vi maximal uppmärksamhet åt personalutbildning och rutiner för hygienregler. Tack vare vår Covid-19-åtgärdsförordning kan vi enkelt anpassa oss till förändrade förhållanden och snabbt ingripa vid behov.

Vi fortsätter att erbjuda våra hälso- och hygienåtgärder för en säker reseupplevelse på 19 flygplatser i mer än 34 länder med mer än 1000 anställda. "

Under säkerhetsrevisionen Covid-2020 som hölls i december 19 fokuserade Londons betygsföretag Skytrax på kontaktpunkter för passagerare och anställda, inklusive säkerhetsregler som tillämpades av airBaltic, samt lounge- och livsmedelshygien, incheckning, bagage, transfer och passagerarintagningsprocesser. gjort en omfattande bedömning.

Havaş tillhandahåller passagerar- och driftstjänster till airBaltic Airlines i Riga, inklusive hantering av passagerare och bagage, ramp, flygrengöring och avisning.

Armin

Järnvägsbranschshow 2020

sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar