Rebecca från Dublin väljer EKOL-sjukhus för kosmetisk kirurgi

Ekol sjukhus
Ekol sjukhus

Ekol International Hospitals grundades 2007 i Izmir och är fortfarande den största leverantören av hälsoturism för irländska och brittiska medborgare.


Ekol International Hospital, som föredras av mer än 200 patienter från England och Irland, är en frekvent destination för patienter i Storbritannien.

7/24 PATIENTSTÖD

Att välja ett sjukhus utomlands för medicinska behandlingar är en smärtsam process. Av denna anledning är det mycket viktigt att skapa ett förtroendeband med patienterna. Ekol sjukhus lyckas ta hand om var och en av våra patienter individuellt, med mer än 40 internationella patientrelationer. ”Den viktigaste faktorn här är att få våra patienter att känna sig hemma och ge dem denna värme. Våra patienter stannar på sjukhuset i 3-4 nätter för sina medicinska behandlingar. Vi stöder dem 24 timmar om dygnet på sitt modersmål under vistelsen här. De flesta av våra patienter behöver inte ens ta med sig en följeslagare. Vi är alltid med dem. ”Sade den internationella chefen för patientrelationer.

Syftet med EKOL-sjukhus för att ta tillbaka patientens hälsa

”Patienter kommer till vårt land och vårt sjukhus för att återfå sin hälsa. Med mer än 15 års erfarenhet, högkvalificerade läkare och högteknologiska medicintekniska produkter, erbjuder vi våra patienter vårdtjänster enligt högsta standard i Europa. Vi släpper ut alla våra patienter efter full återhämtning. Vi ser till att de är lämpliga för att återvända hem. ”Salih Baz, styrelseledamot i Ekol Hospitals Group”, säger.

PATIENTER FÖREDRAGNA EKOL-SJUKHUSEN IGEN OCH IGEN

Den viktigaste faktorn som visar kvalitet är kontinuitet. Till exempel väljer en patient som genomgick magsäckkirurgi på vårt sjukhus för ett år sedan Ekol-sjukhus för plastikkirurgi ett år senare. Det finns hundratals exempel på detta. Detta är den största källan till stolthet för en vårdgivare. 29-åriga Rebekah JS från London, som kommer till Ekol Hospitals för andra gången, sätter en kontakt på dem: ”Jag råder alla att komma till Ekol Hospitals. För ett år sedan hade jag ett fall på magen, nu kom jag för min plast. "

 


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser