Izmir Adnan Menderes flygplats får ACI-pandemicertifikat

Izmir Adnan Menderes flygplats får ACI-pandemicertifikat
Izmir Adnan Menderes flygplats får ACI-pandemicertifikat

Izmir Adnan Menderes flygplats har fått det certifikat som utfärdats av International Airports Council (ACI World) som bestämmer pandemiska åtgärder.


Izmir Adnan Menderes Airport, som drivs av TAV-flygplatser, uppfyllde relevanta kriterier och fick ”Airport Health Accreditation” som ACI World skapade för säkra resor under pandemiperioden.

TAV Ege General Manager Erkan Balcı sa, ”Aviation arbetar med regler som är strikt reglerade över hela världen och giltiga på global nivå. Även om regeringarna påverkas allvarligt av pandemin på grund av att deras gränser stängs, är luftfart bland de sektorer som snabbt anpassar sig till de nya reglerna. Sedan mars har vi genomfört de åtgärder som myndigheterna bestämmer för att skydda hälsan hos våra anställda och passagerare på Izmir Adnan Menderes flygplats. Flygplatspandemi utfärdad av DGCA-flygplatser, i Turkiet får vi certifieringsåtgärderna. Vi undertecknade protokollet som skapats av Europeiska luftfartssäkerhetsbyrån (EASA). Nu har vi fått vårt certifikat genom att uppfylla de kriterier som fastställts av ACI. ”Vi har tjänat våra passagerare utan problem sedan juni, då begränsningarna delvis upphävdes.

TAV-flygplatser som drivs genom att delta i program i Turkiet och utomlands. I detta sammanhang certifierades också flygplatserna Ankara Esenboğa och Gazipaşa-Alanya av ACI.

Makedonien Skopje, Tunisien Enfidha och Monastir, Saudiarabien Medina och Kroatien Zagreb flygplatser som drivs av företaget utomlands har också slutfört ackrediteringsprocessen och fått ett certifikat.

Izmir Adnan Menderes flygplats betjänade 10 miljoner 4 tusen passagerare under de första tio månaderna i år.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser