En recension från president Çetin Akın i tre olika punkter

undersökning vid tre olika punkter från president cetin besläktad
undersökning vid tre olika punkter från president cetin besläktad

Turgutlu borgmästare Ali Cetin, Turkiets statliga järnvägar (TCDD) 3. İstasyonaltı med biträdande regionchef Cüneyt Can och gjorde observationer på Caravan Road med stadsdelar i Albayrak.


Borgmästare Çetin Akın, TCDD 3: e regionala biträdande chef Cüneyt Can, İstasyonaltı grannskapschef Orhan Kaya, Albayrak grannskapschef Yalçın Sertel gjorde utvärderingar om arbeten som ska utföras runt järnvägen i İstasyonaltı och Albayrak grannskap.

Efter utvärderingarna i İstasyonaltı och Albayrak Neighborhoods, borgmästare Çetin Akın och TCDD 3: e regiondirektör Cüneyt Can, som åkte till Kervanyolu, undersökte övergångs- och gångtunnelarbeten på Kervanyolu av TCDD 3rd Regional Directorate. President Çetin Akın och TCDD 3: e regiondirektör Cüneyt Can fick information från teamen om den senaste utvecklingen.

İstasyonaltı och Albayrak grannskap med Cetin President gjorde ett uttalande om studien i Caravan Road Akin, "Republiken Turkiets statsjärnvägar 3. Biträdande regiondirektör Cüneyt Can, İstasyonaltı stadsdel chef Mr. Orhan Kaya, Albayrak stadsdel chef för oss om Yalcin Sertel med İstasyonaltı och Albayrak kvarter i vårt arbete att transporteras Vi gjorde utvärderingar. Dessutom undersökte vi TCDD: s 3: e regionala direktorat för väg- och gångtrafik på Kervanyolu och vi fick information om arbeten från våra team. Vi kommer att fortsätta arbeta i samarbete med alla relevanta institutioner och organisationer för vår Turgut ”.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser