Gratis Izmirim-kort för medborgare över 65 år och funktionshindrade!

Gratis Izmir-kort för sorg och funktionshindrade invånare
Gratis Izmir-kort för sorg och funktionshindrade invånare

Izmir Metropolitan Municipality kommer att ge bekvämlighet för personer med funktionshinder och personer över 65 år på grund av skyldigheten att matcha HES-koder för elektroniska kort som används i stads kollektivtrafik. Personliga transportkort som ska förberedas efter de första ansökningarna som görs på Izmirim Card-webbplatsen kommer att ges gratis från distributionsställen.


Medborgare över 65 år och de med en funktionsnedsättning på 40 procent eller mer som drar nytta av gratis kollektivtrafik i İzmir; Han går in i fordonen genom att visa deras ID-kort eller de identifikationskort som utfärdats av relevant ministerium. I enlighet med cirkuläret "Ytterligare åtgärder för Coronavirus-utbrottet" som utfärdats av inrikesministeriet har det emellertid gjorts obligatoriskt att definiera HES-koder för elektroniska kort som används i stads kollektivtrafikfordon.

Izmir Metropolitan Municipality inledde processen med att matcha bärare och personifierade (med foto) Izmirim-kort med HES-koder den 30 oktober; initierade ett projekt för funktionshindrade och medborgare över 65 år för att få ett İzmirim-kort och matcha deras HES-koder.

Online applikation för hälsa

Medborgare i dessa grupper gör sina första ansökningar för att undvika röran i kortcentra under pandemin https://www.izmirimkart.com.tr kan göra från. Personliga Izmirim-kort som ska förberedas kommer att ges kostnadsfritt från kortenheterna i Bostanlı Pier och Fahrettin Altay överföringscentra samt vid applikationscentren i Konak. Alla kortenheter kommer att fungera på lördagar och söndagar de närmaste två veckorna.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser