Omfattande städning i vårdhem och äldreomsorg i Istanbul

Omfattande städning i äldreboende och äldreomsorg i Istanbul
Omfattande städning i äldreboende och äldreomsorg i Istanbul

IMM utförde ett omfattande rengöringsarbete på vårdhem och äldreomsorgscentra som är tillgängliga i Istanbul 18-21 november. Trädgårdarna och omgivningarna på 119 anläggningar i hela Istanbul tvättades, oavsett om de var offentliga eller privata. Totalt 90 personer deltog i städverksamheten. I studierna användes ofarliga desinfektionsmedel och tryckvatten som producerats i kroppen av IMM.


Istanbul Metropolitan Municipality (IMM) utförde ett omfattande rengöringsarbete på vårdhem och äldreomsorgscentra där individer över 65 år lever intensivt som en del av kampen mot koronavirus. Under arbetet som utfördes mellan 18-21 november, av IMM: s miljöskydds- och kontrollavdelning, avfallshanteringsdirektoratet och ISTAÇ, tillhandahölls städtjänster till de anläggningar som finns tillgängliga i hela Istanbul.

119 ANLÄGGNINGAR RENGÖRDA UTAN DEN PRIVAT DISTRIBUTIONEN

Chef för IMM Environmental Protection and Control Department Prof. Dr. Ayşen Erdinçler uppgav att syftet med studien är att ge maximalt skydd till den äldre befolkning som drabbas mest av pandemin. Erdinçler uttryckte att IMM arbetar för att höja levnadsstandarden för 16 miljoner invånare i Istanbul inom alla områden. 119 av dem tillhör allmänheten och 14 av dem till den privata sektorn.

LAG ARBETADE HELT UTRUSTAD

90 personal arbetade för att tvätta trädgårdarna på vårdhem och äldreomsorg samt deras omgivningar. Lagen utförde totalt 30 skift. Förutom användningen av speciella kläder, masker och handskar mot koronavirus följdes regeln för social avstånd noggrant i studierna som varade i 4 dagar.

IMM'S INJEKTIONSDESINFEKTIONSMEDEL ANVÄND

Rengöringsaktiviteter genomfördes med desinfektionsmedel och tryckvatten producerat i samarbete med IMM Health Department och İSTAÇ. Det lokala desinfektionsmedlet av IMM, som har samma struktur som 100 procent naturlig biocid Hypoklorsyra (HOCL) i människokroppen, skadar inte hälsan.

AKTIVT ÄMN FDA GODKÄNT

Avfallet från det inhemska desinfektionsmedlet, vars aktiva ingrediens har godkänts av US Food and Drug Administration (FDA), förstörs lätt i naturen. Det har inte en negativ effekt på hälsan hos inte bara människor utan också djur och växter. Den kan användas för att rena ytan, luften och miljön. Det appliceras genom sprutnings-, häll-, tork- och dimningsmetoder.


sohbet

Feza.Net

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser