100 fler miljövänliga bussar som kommer till Mersin

ny miljövänlig buss som kommer till Mersin
ny miljövänlig buss som kommer till Mersin

Vid det tredje mötet i november 2020-mötet i Metropolitan kommunfullmäktige som hölls under ordförande av Metropolitan kommunens borgmästare Vahap Seçer, godkändes enhälligt tillståndet att använda upp till 100 miljoner euro i utländska lån inom ramen för inköp av miljövänliga 22 CNG-bussar. Borgmästare Seçer betonade att de tillhandahåller permanenta tjänster i staden och nämnde också Metro-projektet och sade att Mersin är ett viktigt projekt för de kommande decennierna.

CNG-busslån accepteras


Europeiska banken för återuppbyggnad och utveckling (EBRD), för att använda utländska lån upp till 100 miljoner euro inom ramen för inköp av 22 CNG-bussar som behövs för att stärka kollektivtrafiksystemet i staden och för att tillhandahålla snabb, hög kvalitet och bekväm transporttjänst till medborgarna. Med borgmästar Vahap Seçers bemyndigande att underteckna garantikompensationen och avtalet som ska undertecknas mellan Metropolitan kommun och den ovan nämnda banken för att finansieringen ska tillhandahållas, och med tillstånd från biträdande generalsekreterare i Mersin Metropolitan Municipality, Olcay Tok, att genomföra alla transaktioner relaterade till lånet Den relevanta frågan godkändes enhälligt i församlingen.

På en parlamentsledamot som frågade om det finns några villkor för att använda detta lån från Europeiska banken för återuppbyggnad och utveckling, sade president Seçer, ”De har inga sanktioner mot oss. Eftersom det bara finns miljövänliga naturgas- och CNG-fordon inom Green City-projektet kan vi leverera dessa fordon var som helst. Vi gör specifikationen. Vi kommer att gå ut med samma specifikationer som bussarna vi nyligen köpte. De har inga sanktioner mot oss som modell, firma, typ, färg, internationell och inhemsk. Pengarna kommer in på vårt konto. Vi kommer att göra betalningar därifrån, sade han.

President Seçer sa att de köpte 73 CNG-bussen med 1 års respitperiod och 48 månaders löptid, ”Vi köpte den förvånansvärt billigt. Speciellt nu har den utländska valutan ökat, men innan dess var den väldigt attraktiv för oss. Det har blivit mycket mer attraktivt nu. Det här är vår chans. Det var bra, vi fick det i tid. Pandemin hade ingripit, jag avbröt anbudet, jag visste inte vad pandemin skulle ge. Sedan, när saker började förbättras lite, gick vi till anbudet, vi stötte på en sådan bild. Han sa lycka till.

Som svar på frågorna om kreditvärdering sa Seçer: ”Titta på händelsen så här: Som ett resultat, se vad du ger, vad du får. De har också regler, regler och metoder. Vi får 22, vi ger 18. Av 7 miljoner bidrag betalar vi 3 miljoner ränta och 4 miljoner finns kvar i fickan. Dessa finansinstitut är inte etablerade för vinst. Jag tror att cirka 60 länder är partner här. De har också en seriös placering. De har reserverat över 1 miljard euro för denna gröna stad. Izmir köpte den, nu vet jag att Ankara har ansökt. Vi köpte den, sa han.

"Vi gjorde inte något av vårt arbete för att rädda dagen, vi kommer inte att göra det"

När en rådsmedlem sa att de lokala regeringarna har undvikit problemen genom att klä upp sig fram till nu, sade president Seçer, ”Vi betraktar inte det arbete vi gjorde under denna period som klädsel. Vi vill tillhandahålla permanenta tjänster. Vi gjorde inget av vårt arbete för att rädda dagen, det gör vi inte. Vi kommer aldrig att äktenskapsbrott. Om du ser en sådan metod, om du ser en sådan metod, vänligen höj din röst. Vi kommer att försöka göra det bästa av allt ”.

"Metro är ett viktigt projekt under de kommande decennierna"

President Seçer betonade att tunnelbaneprojektet är nödvändigt för de kommande åren av Mersin och sade, "Du kan säga" ingen tunnelbana är onödig "till ett politiskt val vi har gjort på tunnelbanan. Men det är nödvändigt för mig. Det finns anledningar till att jag baserar detta på. Jag anser att tunnelbanan inte är ett viktigt projekt i dag, inte morgondagens utan de kommande decennierna. Det kommer att ge betydande bidrag till kollektivtrafiken. "Det kommer att ge ett betydande bidrag till avlastningen av stadstrafiken." Borgmästare Seçer sa att "För närvarande finns det ingen situation som kommer att påverka vår ekonomiska tabell.

"Alla är min bror oavsett vilken färg."

President Seçer betonade att medborgare i alla sekter drar nytta av det stöd som ges under Ramadan-månaden och att de inte diskriminerar någon tro: ”Alla är min bror, oavsett deras färg. Min identitet är inte viktig. Min identitet, sådan och sådan sekt är aldrig. I den meningen är jag etnisk blind. Jag är denominerande blind. Jag är regionalt blind. Jag ser ingen, jag ser människor. Jag ser det som en bror, sade han.

Mersin Metropolitan kommuns budgetår 2021 för budgetåret, skatt, avgifter och avgifter och prestationsprogram godkändes enhälligt i församlingen. Seçer sa, ”Tack så mycket. “Lycka till Mersin”.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser