Försäljning av överflödiga lyxbilar i Ankara Metropolitan

Försäljningen av överflödiga lyxbilar i Ankara är i full fart
Försäljningen av överflödiga lyxbilar i Ankara är i full fart

Alla enheter agerade efter att borgmästaren i Ankara Metropolitan kommun Mansur Yavaş började kampen mot avfall och besparingar. Medan försäljningen av lyxbilar med hög kostnad och överskott som används i enheterna i Metropolitan Municipality fortsätter i full fart kommer ANFAs generaldirektorat att erbjuda totalt 9 fordon, inklusive kommersiella och lyxiga personbilar, den 7 december genom anbudsmetoden. Det förväntas tjäna mer än 1 miljon TL från försäljningen av fordonen.


Ankara Metropolitan Municipality fortsätter kampen mot avfall, särskilt besparingsorienterade metoder, utan att sakta ner.

De högklassiga lyxfordonen som köptes tidigare och använts i Metropolitan kommunenheter säljs en efter en. Generaldirektoratet för ANFA kommer att anbudas den 9 december för försäljning av 7 fordon i kommersiell och lyxig klass.

MER ÄN 1 MILJON INKOMSTER VÄNTAS

ANFAs generaldirektorats försäljning av 7 kommersiella lyxbilar och 2 passagerarlyxbilar kommer att ske separat genom auktionsmetod måndagen den 7 december 2020 kl. 15.00:XNUMX. Anbudet kommer att sändas direkt på ABB TV- och sociala mediekonton.

Inom ramen för anbudet förväntas att mer än 4 miljon TL kommer att tjänas genom försäljning av 2009 överskott 3, 2010 1 modellbilar och 2012 1 och 2018 1 lyxfordon.

2020 erhölls 3 miljoner 2 tusen TL från försäljningen av 101 lyxbilar organiserade av avdelningen för supporttjänster och 4 miljoner 2 tusen TL erhölls från försäljningen av 277 lyxbilar organiserade av BELKA A.Ş.


sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar

Relaterade artiklar och annonser