Ministrarna undersöker A400 M-flygunderhåll och eftermonteringsverksamhet

ministrar undersökte underhålls- och eftermonteringsverksamhet
ministrar undersökte underhålls- och eftermonteringsverksamhet

Minister för försvarsminister Hulusi Akar, industri- och teknikminister Mustafa Varank och transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu undersökte underhålls- och eftermonteringsverksamheten för A400 M-flygplanet, som beskrivs som en "flygande fästning", och fick information om arbetet i flygplanets cockpit.


Minister för försvarsminister Akar, industri- och teknikminister Varank, kom till Kayseri för olika kontakter med transport- och infrastrukturminister Karaismailoğlu.

Generalstabens generalchef Yaşar Güler, arméstyrkorens generaldirektör Ümit Dündar, flygvapens befälhavare general Hasan Hasanakakyüz och marinchefen Admiral Adnan Özbal samt TOBB: s president Rifat Hisarcıklıoğlu deltog i ministrarna och befälhavarna vid den 12: e huvudtransportkommissionen för lufttransporter. Guvernör Şehmus Günaydın och andra tjänstemän välkomnade.

Efter orienteringen vid baskommandot bytte de tre ministrarna och befälhavaren för de turkiska väpnade styrkorna till flygplanhangaren för att undersöka underhåll och eftermontering av A400 M-flygplanen på plats.

I briefingen, där guvernören Günaydın och Kayseri Metropolitan borgmästare Memduh Büyükkılıç deltog och investeringarna i staden diskuterades, diskuterades ett nytt logistikcenter och Nevşehir med projekt för renovering av flygplatsens terminalbyggnad, transport av Ankara-Sivas YHT-linje från Yerköy till Kayseri med en ny linje - Det fick veta att förnyelsen av Kayseri-motorvägen också behandlades.

Efter den information som gavs av de andra luftfartsfunktionens direktoratstjänstemän i flygplanhangaren gjorde Akar, Varank och Karaismailoğlu undersökningar på ett A2 M-flygplan anslutet till flygvapenskommandot som bibehölls.

Ministrarna, som gick in i cockpiten i A400 M-flygplanet, som beskrivs som "flygslottet", fick information om studierna och undersökte också A400 M-flygplanet i hangarområdet.

BESÖK TILL ASPİLSAN

Ministrarna Akar, Varank och Karaismailoğlu besökte också ASPİLSAN Energy Industry and Trade Inc. Han fick information om bärbart militärt batteri, smartbatteri, kängurobatteri och laddkabinprojekt. Han undersökte litiumjonbatterierna producerade av ASPİLSAN.

ASPİLSAN General Manager Ferhat Özsoy gav information om ASPİLSANs grund och historiska bakgrund med sin presentation här.

Akar, Varank och Karaismailoğlu besök åtföljdes av befälstadiet, guvernören Şehmus Günaydın, TOBB-presidenten Rifat Hisarcıklıoğlu, AK-partiets Kayseri-suppleanter och Metropolitan Mayor Memduh Büyükkılıç.Var den första att kommentera

Yorumlar