ASELPOD-leveranserna fortsätter

leveranser av aselpod fortsätter
leveranser av aselpod fortsätter

Ordförande för presidentens försvarsindustri. Dr. İsmail Demir uppgav att leveranser av ASELPOD Targeting System fortsätter med etiketten för vår oberoende och framtid från sociala mediekonton och ASELPOD, som har förvandlats till ett exporterbart system, har ersatt de system som tidigare erhållits från utlandet.


Under samordningen av ordförandeskapet för försvarsindustrins ordförandeskap (SSB) pågår ett intensivt arbete för ASELPOD, utvecklat av ASELSAN, för att möta inhemska och internationella behov.

Inom ramen för leveranserna har ett nytt ASELPOD-system nyligen lagts till i det turkiska flygvapnet. Dessutom har mer än 10 ASELPODs exporterats till vänliga och allierade länder. Förhandlingarna om att exportera ASELPOD för att tillgodose olika lands operativa behov fortsätter.

Vår president Dr. İsmail Demir sa att ASELPOD Targeting System utvecklades i det turkiska flygvapnet inventeringen enligt det avtal som tecknades mellan vår byrå och ASELSAN för att öka de känsliga attackfunktionerna för stridsflygplanen, dag och natt, och i alla väder. President professor Dr. Demir fortsatte sina uttalanden enligt följande.

”Riktningsskydd, som tar en av de mest kritiska uppgifterna i krigsflygplan, kan produceras av ett begränsat antal länder i världen. Många funktioner i ASELPOD har en funktion som är ekvivalent med eller bortom driftsekvivalenta produkter. ASELPOD fungerar framgångsrikt av vårt flygvapen. Dessutom utvecklas systemet och ansträngningarna för att öka lokaliseringsgraden fortsätter. ASELPOD lockar uppmärksamhet utomlands med sina överlägsna funktioner och uppnår exportframgång. ASELPOD, en högteknologisk produkt, är ett av de viktiga exemplen som visar poängen vår försvarsindustri har nått. ”

Inriktningssystemet som utvecklats specifikt för moderna krigsplan skapar en multiplikatoreffekt på flygplanets effektivitet.

ASELPOD Targeting System, med sina högupplösta värmekameror och dagskameror, ger piloten synlighet under dag- och nattförhållanden, upptäcker och diagnostiserar mark- och luftmål från mycket långa avstånd, utför framgångsrikt målspårning och inriktningsfunktioner med avancerade bildbehandlingsalgoritmer.

ASELPOD, som kan spåra flera mål, ersatte de inriktningssystem som tidigare köpts från utlandet.Var den första att kommentera

Yorumlar