SARB-83 flygplan bombtest godkänd

sarb-planet bombtest klarat framgångsrikt
sarb-planet bombtest klarat framgångsrikt

Industri- och teknikminister Mustafa Varank tillkännagav att SARB-83, utformad som en konkret piercingammunition och med stridsspetssteknologi, klarat testet genom att underteckna först.


Varank inkluderade också en video på testbilden i sitt inlägg på sitt Twitter-konto. Att betona att SARB: s första signatur 83-kastande Varank klarat testet, "levande ammunition testades med successiv piercingteknologi för första gången i Turkiet. Tack vare HABRAS-infrastrukturen är det nu möjligt att testa dolda ammunitionsprojekt till låga kostnader på kort tid. ” använda uttryck.

OM SARB-83

SARB-83 är en konkret piercing-ammunition utvecklad av TÜBİTAK Defense Industry Research and Development Institute (SAGE) för användning mot mark och underjordiska mål, med Warhead Cap (ADHB) -teknologi. Den yttre geometri, styrningssatsgränssnitt, massa, masscentrum och tröghetsegenskaper för SARB-83 liknar MK-1000 General Purpose Grenade (GMB) som väger 415 kg (83 pund). SARB-83, som är en av den nya generationens ammunition som kan användas med termobariska sprängämnen med dess förborstande stridsspetsfunktion, har utvecklats för prioriterade mål som grottor, flygplan, banor, bunkrar, dammar. SARB-83 är en flygplanammunition som kan borra 1,8 meter betong och kan förstöra de inuti.Var den första att kommentera

Yorumlar