General Manager Yazıcıs meddelande för 19 maj Jubileum för Atatürk, Youth and Sports Day

författarens may ataturku memorial ungdom och idrottsfestival firande meddelande
författarens may ataturku memorial ungdom och idrottsfestival firande meddelande

Precious Passengers,


19 maj 1919 är dagen då den turkiska nationen krönade vår kamp för oberoende med tron ​​på "Istiklal eller död" under ledning av Gazi Mustafa Kemal Ataturk, den turkiska nationens närvaro i Anatolien och ropet om de sju suveränerna av nationell suveränitet började.

Publicerad 19 maj, dagen Turkiet är grunden för vår republik.

Av denna anledning, medan Gazi Mustafa Kemal Atatürk sa att hans födelsedag var 19 maj, presenterade han denna dag som en fest för ungdomarna, och han ville att andan den 19 maj skulle leva för alltid med sin adress till ungdomen. Eftersom andan den 19 maj är Republiken Turkiets garanti att leva för evigt.

Början av de turkiska järnvägarnas guldålder är 19 maj. Han förstår vikten av järnvägen i självständighetskampen Ataturk, inledde järnvägsmobilisering för att säkerställa utveckling i alla områden i Republiken Turkiet.

"Järnvägar är ett lands viktigare säkerhetsvapen än en grossistgevär." Han nationaliserade järnvägslinjer som ägs av utländska stater och säkerställde byggandet av 3 500 kilometer järnvägslinjer.

Återigen på denna meningsfulla dag, firar vi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, hans medsoldater och våra martyrer, patrioter, som uttrycker sina liv för landet, med tacksamhet och tacksamhet. Må deras själar utmanas.

Lycklig 19 maj firandet av Atatürk, Youth and Sports Day.

Se hela Kamurans profil
General Manager för TCDD Tasimacilik
StyrelseordförandeVar den första att kommentera

Yorumlar