Martyr Basic Boxwood Ship kommer att göra att arméerna älskar havet

sehit grundläggande förtöjda fartyg kommer att få arméerna att älska havet
sehit grundläggande förtöjda fartyg kommer att få arméerna att älska havet

Trots att Ordu har en kust till havet kan det inte dra nytta av havet på varje plattform. Mehmet Hilmi Güler fortsätter att genomföra projekt som kommer att göra staden frid med havet.


I detta sammanhang utför Ordu Metropolitan Municipality, som fattade viktiga beslut för att integrera Ordu med havet, underhålls- och reparationsarbeten för att föra fartyget med namnet Şehit Temel Şimşir till turism. Metropolitan Municipality, som har rehabiliterat många platser som motorn, taket, elektriciteten och de mekaniska accenterna på fartyget, som har vänt sig till skrotning, gör också om inredningen för att göra fartyget mer användbart.

MULTI-MÅLPLATSER FÖR FINDS

Inom ramen för projektet, som kommer att ge ett stort bidrag till sjöfartsturismen och göra medborgarna i Ordu som havet; Det kommer att finnas platser som kommer att tilltala medborgare som en restaurang, cafeteria, bröllopshall, lekplats, levande musikområde. På fartyget med en kapacitet på 600 personer, medan möten också hålls, kan det också arrangeras turer.

“DET VÄRR ETT EXEMPELSTAD MED ARMYHAVET”

Ordu Metropolitan borgmästare Dr. uttrycker att projekt genomfördes för att förena Ordu med havet. Mehmet Hilmi Güler sa: ”Det är en stad som kommer att tilltala människors ögon med sin armé grön och blå. Vi har mycket variation när det gäller turism. Men hittills har Ordu varit rädd för att använda havet och inte kunnat dra nytta av havet. Som Ordu Metropolitan Municipality genomför vi projekt som kommer att göra Ordu fred med sitt hav. Ordu, som är en föredömlig stad i alla bemärkelser med de verk vi kommer att genomföra i denna mening, kommer att vara ett exempel med dess hav.

"VÅRA BORGAR FÖR ATT LEVERA VACITETER FÖR FARTYGET

Observera att lagen utförde ett feberande arbete på det hyrda fartyget, sa borgmästare Güler: ”Vi ser inte mycket rörlighet i vår armé, som ligger vid Svarta havets kust, vare sig det är vinter eller inte. Vi vill föra rörlighet till havet och våra medborgare för att vara involverade i denna rörlighet. I den meningen hyrde vi ett fartyg med namnet Şehit Temel Şimşir från vår kommun torsdag. På detta fartyg arbetar våra team feberligt. På det fartyg som har skrotats gör våra team underhåll och reparationer, inklusive inredning. Detta fartyg, designat med olika koncept, kommer att innehålla många platser från sin restaurang till bröllopshallen. Skriftligt, med vintern, kommer våra medborgare att kunna använda detta skepp lätt. När arbetet är avslutat kommer våra medborgare att spendera mycket tid på fartyget. ”

Den här bildspelet kräver JavaScript.Var den första att kommentera

Yorumlar