TÜVASAŞ Fortsätter till nationellt tågavstånd 7/24

uvasas fortsätter att träna nationellt tåg
uvasas fortsätter att träna nationellt tåg

Turkiet Wagon Industry Inc. National Electric Trains 7/24 mobilisering fortsätter. Det hängivna arbetet för arbetarna som är involverade i byggandet av det nationella tåget fortsätter dag och natt. Det nationella tåget syftar till att vara på spåren i slutet av juni eller juli.


Turkiet Wagon Industry As (TÜVASAŞ), fick utländska företag kunskap om produktions diesel tåg serien licens, med hjälp av nationella elektriska järnvägs serieproduktion.

Nationell produktion av elektriska tågserier på 160 kilometer per timme inom ramen för produktion av prototypen förväntas vara klar i mitten av detta år och fordonet planeras laddas ner till skenorna.

Test- och certifieringsprocessen för denna tågserie är klar i slutet av året och det planeras att starta massproduktion. Dessutom designades National Electric Train Set, som är avsedd att exporteras till EU: s länder år 2023, i TSI-standarder och dess hastighet ökades från 160 km / h till 200 km / h.

Tillverkad i TÜVASAŞ är Milli Tren på väg att bli en första med sin aluminiumkroppsdesign. 160-fordonsuppsättningen med en hastighet på 5 km / h med hög komfortfunktioner designades i enlighet med intercity-resan. Dessutom är National Train designad för att tillgodose alla behov av funktionshindrade passagerare.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar