Turkish Transportation-Sen uppmanade Sivas invånare att kräva TUDEMSAŞ

turk transport måste du ringa tudemsasa
turk transport måste du ringa tudemsasa

Ilker Celikus, ordförande för Turk Ulas-Sen filial, som förde anklagelserna om att TÜDEMSAS kommer att slås samman med TULOMSAS och TUVASAS, sa: Vi inbjuder alla Sivas invånare att kräva bröddörrar mot önskan att slås samman med andra dotterbolag till TÜDEMSAŞ. ”

27.10.2018/30578/256 datum och 2019 XNUMX officiella tidningen nr XNUMX Nej, inklusive årliga programmet XNUMX Talmannen påminde som utfärdade president beslut Çelikus ", publicerades dom, 'Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD) Entreprenören är ett dotterbolag till generaldirektoratet, TÜDEMSAŞ och TÜVASAŞ; kommer att omstruktureras för att möta marknadens förväntningar till följd av lagbestämmelser inom järnvägssektorn ´. I samma beslut anges att ÜL TÜLOMSAŞ, TÜVASAŞ och TÜDEMSAŞ kommer att samlas under ett enda tak för att möta marknadens förväntningar, ledig produktionskapacitet kommer att användas mer effektivt genom organisatoriska samarbeten och inhemsk produktionskapacitet kommer att förbättras ´. I linje med detta nyligen publicerade beslut har vi hört att arbetet på ministerienivå har påskyndats. ”

TCDD dotterbolag TÜDEMSAŞ (Turkiet Railway Machines Industry Inc.) ånglok och under Sivas Traction Verkstads namn i syfte att göra reparationer av godsvagnar som påminner ades 1939 Çelikus "järnvägstransport parallellt med utvecklingen av godsvagnar 1953 produktion 1975 ändrades namnet till SIDEMAS 1986 som TUDEMSAS. TÜDEMSAŞ Generaldirektorat, som består av tre fabriker och 400 avdelningar och har ett område på 3 tusen kvadratmeter, är en inkomstport för de som bor i Sivas och Sivas och har en stor betydelse för Sivas ekonomi. Fusionen av denna utmärkta organisation med andra dotterbolag, nedläggningen av generaldirektoratet, krympningen av TÜDEMSAŞ, förlust av funktion och minskningen av affärsvolymen kommer att leda till en minskning av affärseffektiviteten. ”

Borgmästare Çelikus fortsatte följande uttalande: TÜ TÜDEMSAŞ syftar till att bidra till den nationella ekonomin genom att producera vagnar i världsklass i enlighet med den utvecklande tekniken och i enlighet med den utvecklande tekniken och att ändra strukturen för TÜDEMSAŞ för att möta marknadens förväntningar. avskaffandet av titeln på generaldirektoratet för denna organisation, TÜDEMSAŞ kommer att resultera i en minskning av investeringar som ska göras i Sivas, liksom bröd och brödanställda hos Sivas anställda, särskilt här, tack vare Sivas ekonomi, handlar därför alla medborgare som bor i Sivas Det är ett obestridligt faktum att sysselsättningen minskar och får arbetslösheten att öka. Av dessa skäl kräver vi, som Türk Ulasim-Sen, att göra nödvändiga investeringar till TUDEMSAS, för att öka affärsvolymen, förbättra den inhemska produktionskapaciteten och bli en organisation som har ett ord på sin egen marknad genom att överge sin ansökan under ett enda tak som tidigare inte lyckades. . I detta sammanhang inbjuder vi alla Sivasites att stödja brödportarna mot TÜDEMSAŞs önskan att slås samman med andra dotterbolag. ”(i Sivasira)

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar