Ankara Sivas höghastighets tågprojekt avslutat datum tillkännages

ankara sivas höghastighetstågprojekt har slutförts
ankara sivas höghastighetstågprojekt har slutförts

Transport- och infrastrukturminister Mehmet Cahit Turhan, "Ankara-Sivas höghastighetståglinje på 393 kilometer lång Ankara-Sivas höghastighetståglinje i del av Bişeyh - Yerköy - Akdağmadeni i mars för att starta provkörningen och för att slutföra projektet under andra kvartalet 2020," sade han.

Inom ramen för Ankara-Sivas High Speed ​​Train (YHT) -projektet fortsätter järnvägsläggningsarbeten i Yerköy-Sivas riktning. 87 procent av arbetet kommer att slutföras i järnvägsläggningsarbetet, de återstående delarna kommer att slutföras i mars 2020, och sedan startar provkörningar.

Guvernör i Yozgat Kadir Cakir, järnvägsavsnittet för byggandet av byggcentret genom att inspektera byggprojektledaren Mehmet Başer'den, fick information. Yozgat Divanli Yozgat Station och byggandet av den pågående regulatorn och DGS-stabiliseringsjournalister med cirka 40 kilometer resa Yozgat guvernör Kadir Cakir, 2020 kommer att slutföras i mars och sa att provkörningen kommer att börja.

Tunnelns slut visades i Ankara-Sivas

Att säga att Ankara-Sivas YHT-projekt är en enorm investering, sade Çakır, Y Yozgatlı har väntat på denna investering länge. Tunnelns ände är nu synlig. Vi började långsamt och förhoppningsvis kommer vi på snabbspåret. En investering på 13,2 miljarder pund, jag tackar alla som bidrog. Järnvägsspår pågår. Järnvägen lades i Yerköy-Yozgat-Sorgun. Akdagmadeni-distriktet läggs. 87 procent av arbetet är klart och resten kommer förhoppningsvis att vara färdig i mars 2020. Sedan börjar testen. Yozgat är en stad som har många skönheter både när det gäller geotermiska och historiska aspekter. Det kommer att bidra till att främja vår stad och bilda ekonomiska investeringar. Detta är inte slutet på historien. Det är ett stort jobb. Gud vill, låt oss leva tillsammans, skönhet alla tillsammans. ”

Inom ramen för järnvägsprogrammet åtföljdes guvernör Çakır av den provinsiella Gendarmerie-befälhavaren överste Bilgihan Yeşilyut och provinspolischef Soner Özyer.

När projektet är klart kommer Sivas-Ankara att reduceras till två timmar och Ankara-Yozgat till cirka en timme. Ankara-Sivas YHT-projektet, Sivas-Erzincan, Erzincan-Erzurum-Kars höghastighetståglinjer kommer att integreras i järnvägen Baku-Tbilisi-Kars.

Karta över Ankara Sivas höghastighetståg

Ankara Sivas introduktionsfilm för höghastighetslinjer

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar