Plats för Samsuns höghastighetståg bestämd

samsun höghastighetståg ligger
samsun höghastighetståg ligger

AK Party Samsun provinsordförande Ersan Aksu gav information om när Samsun-Ankara höghastighetslinje öppnas. Aksu sa att det kommer att gå 2 timmar med High Speed ​​Train mellan Samsun och Ankara.


AK-partiet Samsuns provinspresident Ersan Aksu sa att moderniseringen på 400 km av järnvägslinjen Samsun-Sivas som ansluter Samsun-hamnen till centrala Anatolia-regionen är klar, testkörningarna fortsätter och kommer att öppnas inom detta år.

Observera att hela Samsun-Sivas järnvägslinje, med vilken byggandet inleddes 1926 och tas i bruk 1932, moderniserades för första gången, sa president Aksu: ”De gamla järnvägarna låg långt efter dagens teknik och skapade en ogynnsam utsikt i stadens centrum. Med det förberedda projektet har cirka 88 kilometer järnvägslinjer med en historia på 400 år nått en infrastruktur som är lämplig för dagens teknik med signalering enligt EU-standarder, både järnvägsteknik och andra moderniseringar. Alla broar, tunnlar och infrastruktur på denna linjerut är moderniserade. Några av de 41 stationerna och hållplatserna, 39 tunnlar, 8 lavingallerier, 41 broar, av vilka 78 är historiska, 1054 kulverter, 3 undergångar och 2 överfarter har restaurerats, en del har totalrenoverats. Järnvägen har moderniserats genom att spendera 400 miljoner euro. ”

TRANSPORT FÖR ATT ÖPPNA DETTA ÅRET

Aksu sade att moderniseringsarbetet startades 2015 och planerades vara färdiga på 32 månader. ”Förnyelsen av linjen planerades under de senaste tio åren. Projektet förbereddes, det anbudsförs och arbeten startade 10. Men det var en försening på grund av oförutsägbara översvämningar, skred och katastrofer. Järnvägen, som för närvarande testas, kommer snart att finnas tillgänglig. ”

CARGO OCH PASSAGERER TRANSPORT

Den Samsun-Sivas raden av Aksu President betonade att modernisera perioden AK partiet sker, "Samsun är för närvarande på väg, luft, i Svarta havet med innehav av egendom i den maritima och järnvägstransporter endast är en av de få städer i Turkiet. Vi bör säga att vår stad är mycket lycklig med den här funktionen. Denna linje kommer att fortsätta spela en viktig roll i både godstransporter och persontransporter. Det är oerhört viktigt när det gäller att ge mervärde till vår stad. Samsun, en hamnstad, är en logistisk bas. Den förnyade järnvägslinjen kommer att ge ett betydande bidrag till Samsun, särskilt inom områdena transport, handel och sysselsättning. ”

TRANSPORT, HANDEL, ANSÄTTNINGSBIDRAG

Med uppgift om att Samsun hamn är av stor betydelse när det gäller handel, sade borgmästare Ersan Aksu: ”Samsun är en stad med stor potential i alla avseenden. Det är bland logistikstäderna i vårt land med många funktioner. Återöppningen av järnvägen är viktig både när det gäller kommersiell transport och våra medborgares resor. Våra medborgare kommer att göra sina resor bekvämare. Vi har alltid tävlat med oss ​​själva på vägen att betjäna vår nation. Järnvägen som har förnyats och kommer att öppnas för transport igen i år kommer att gynna vårt land och nation.

FAST TRAIN PROJECT

President Aksu sade på Samsun-Ankara höghastighetståg och sa: ”Vår president och president. Arbetet pågår för att slutföra höghastighetstågprojektet, som gavs av evangeliet om Recep Tayyip Erdoğan. Platsen för höghastighetstågstationen i Samsun är på Canik. Platsen bestämdes. När projektet är klart kommer det att vara möjligt att gå från Samsun till Ankara på 2 timmar. Detta projekt kommer också att ha viktiga bidrag till vår stad. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar