Spårvagn Tack från Kuruçeşmeli Mukhtars

spårvagn tack från grundandet av muhtars
spårvagn tack från grundandet av muhtars

Kommunerna i Marmara och Kocaeli Metropolitan Municipality Assoc. Dr. Tahir Büyükakın, Hatip Village Headman Habibe Aksoy, Doğan Mahallesi Headman Sadettin Ölmez, Fatih District Headman Musa Temel, Akpınar Neighborhood Headman Erhan Aydın, Kulfallı Headman Yüksel Oğuz och Yenimahalle Headman Yasin Duman. Muhtars, som förmedlade sin tillfredsställelse till presidenten Büyükakın för att Akçaray-spårvagnslinjen kommer att nå centrum av Kuruçeşme, tackade ännu en gång för alla tjänster som tillhandahölls. Borgmästare Büyükakın tackade muhtarna för deras vänliga besök och sa: ”Muhtarna har en mycket viktig roll i förvaltningen av staden. Våra huvudmän har bidragit och bidragit till varje projekt vi lagt fram. ”

“VI GÅR RUNDT MED VÅRA MUGARS”


Med betoning att Kocaeli Metropolitan Municipality kommer att få mycket viktiga tjänster i regionen med de projekt som ska genomföras i Kuruçeşme-regionen i Izmit-distriktet, rådde borgmästare Büyükakın med de besökande muhtarna och sa: "I den meningen går vi vägen med våra muhtars." Borgmästare Büyükakın, som sa att fördelarna med Kocaeliler till Akçaray är mycket höga och att de betjänar våra medborgare med hög kvalitet och bekväm transport, sade: ”Vi var värda högst 320 resor och 50 tusen 925 medborgare dagligen på Akçaray-linjen. Jag skulle vilja uttrycka hur värdefulla dessa resevärden är i kollektivtrafiken. ”

“VÅRA INVESTERINGAR I JORDSYSTEM fortsätter”

Kocaeli Metropolitan Mayor Assoc, som konstaterar att de är på en intensiv agenda för att öka användningsgraden för kollektivtrafik. Dr. Tahir Büyükakın sa: ”Därför är varje steg vi tar och tar lämplig för detta mål. Våra investeringar i järnvägssystem fortsätter också att utnyttja kollektivtrafiken i Kocaeli. Vi tror att vårt spårvagnsprojekt som går till Kocaeli City Hospital kommer att ge ett stort bidrag till vår stad. Facket avslutades efter åsiktsutbytet.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar