Historiska Izmir Routes Workshop Held

rutter med historiska izmir är organiserade
rutter med historiska izmir är organiserade

I samarbete med Izmir Metropolitan Municipality, TARKEM och Izmir Foundation, organiserades den historiska Izmir Routes Workshop idag. Resultaten som erhållits i verkstaden, där specialnamn deltog, kommer att utvärderas i planeringen av den historiska vägen.


I samarbete med Izmir Metropolitan Municipality, TARKEM och Izmir Foundation, organiserades den historiska Izmir Routes Workshop idag. Erfaren och expertnamn på rutten Konak Pier - Kemeraltı - Kadifekale samlades i verkstaden som hölls i den portugisiska synagogen som ligger nära Kemeraltı Havra Street. När han talade om vikten av Izmirs kultur och historia vid öppningen av verkstaden sa Izmir Metropolitan Municipality borgmästare Tunç Soyer, ”Kemeralti är kanske den mest kritiska punkten på denna väg från Konak Pier till Kadifekale. Världens äldsta och största utomhusköpcentrum. Till och med den här meningen kan faktiskt göra Kemeraltı till ett världsmärke. Izmir har mycket att säga till världen, men kanske det bästa ordet kommer att vara över Kemeraltı. ”

Workshopresultat kommer att inkluderas i utvärderingen

Verkstaden med namnet Izmir History Routes är en utgångspunkt för studierna på den historiska rutten, som inkluderar Konak Pier - Kemeraltı och Kadifekale. Under workshopen utvärderas resultaten av experterna i planeringen och förvaltningen av den historiska vägen.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar