Izmir-invånare OBS! Güzelyalı 19/1 Street kommer att vara stängd för trafik i två månader

izmir invånare uppmärksamhet guzelyali street kommer att vara stängd för trafik i två månader
izmir invånare uppmärksamhet guzelyali street kommer att vara stängd för trafik i två månader

19/1 Street, som förbinder Mithatpaşa Street med Mustafa Kemal Sahil Boulevard inom ramen för kulvertförnyelsearbeten i İZSU, Poligon och Arap bäckar, kommer att vara stängd för fordonstrafik i två månader från och med måndag 27 januari.


Izmir Metropolitan Municipality İZSUs generaldirektorat inleder en tvåmånadersstudie på gatan 19/1 (mittemot Ahmed Adnan Saygun Art Center), som ger trafikflöde till Mustafa Kemal Sahil Boulevard via Mithatpaşa Street. Enligt UKOME-beslutet kommer från och med måndag 27 januari 19/1 Streetfordrafiken att stängas på grund av arbetet. Motorfordonsförare som vill komma till Mustafa Kemal Sahil Boulevard från Mithatpaşa Street kommer att kunna använda 40/1 Street mittemot Güzelyalı Park.

Bussvägen förändras också

ESHOTs generaldirektorat har också ändrat rutten för vissa busslinjer på grund av arbetena.

5, 6, 7, 24, 25 och 480 bussar som kommer från riktningen Narlıdere, Kavacık och Oyun Köyü, vars sista stopp är Üçkuyular İskele; Efter Fahrettin Altay Square kommer Martyr Major Ali att nå den Üçkuyular pir med officiella Tufan Street.

Bussarna numrerade 486 och 945, som betjänar Oyak Site och Esentepe District, kommer till Üçkuyular Pier med Martyr Major Alis officiella Tufan Street efter Fahrettin Altay Square.

Buss 510, som kör mellan Gaziemir och Balçova, fortsätter på motorvägen genom att använda Martyr Major Alis officiella Tufan-gata efter Fahrettin Altay-torget i riktning mot Gaziemir.

Å andra sidan kommer Cumhuriyet-torget - flygbuss nummer 202 att fortsätta på vägen till Mustafa Kemal Sahil Boulevard, efter Fahrettin Altay-torget i riktning mot åka till Cumhuriyet-torget med hjälp av Şehit Binbaşı Ali Official Tufan Street.

Kulverts kommer att förnyas

Generaldirektoratet för İZSU kommer att förnya kulverterna i polygon- och arabiska strömmar på grund av att stålgallerna på vägen är farliga för trafik och orsakar buller. Deras team kommer att demontera näten och ställa in prefabricerade balkar som är förberedda i förväg och kommer att tillverka armerad betong.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar