Lokala bilar TOGG lyssnar på dig, förstår och lär dig

lokal bil förstår dig, lyssnar på dig och lär dig
lokal bil förstår dig, lyssnar på dig och lär dig

Med smartbilen i hemmabilen och funktionen 'internet av objekt' omvandlas den till en ny generation smart mobilitetsenhet som lyssnar på dig, lär dig, integrerar med dig och därmed underlättar ditt liv.


Turkiets Cars Initiative Group (TOGG) meddelades via en animation som publiceras i två olika chassialternativ hade bilens intelligenta drivande funktion som införs till medborgarna med tOGGer officiella twitterkonto i slutet av 2019 orsakade stor spänning inhemska biltillverkare introducerade SUV och inklusive sedans.

Animationen visar fullgörandet av muntliga kommandon som ges till det intelligenta körsystemet för en person som lämnar huset och går på jobbet. I animering har bilen, internet av objekt understrukit tekniken.

Animationen betonade också att bilen kan förstå stämningen hos den som använder fordonet tack vare sensorer och kameror. Även med dessa sensorer kan omgivningsbelysningen i fordonet också variera beroende på förarens läge.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar