Sakarya Transportation Management Center blir adress till lösningen

sakarya transportledningscenter är adressen till lösningen
sakarya transportledningscenter är adressen till lösningen

Transport Management Center med klagomål och krav från 7 tusen 740 medborgare har löst. Medborgare kan nå Transport Management Center genom att ringa ALO153 Call Center och ringa 1. Samtidigt slutförs förfrågningar och förfrågningar från våra mobilapplikationer, företagets webbplats och sociala mediekonton på kort tid med hjälp av expertpersonal.

Transport Management Center, som inrättades för att snabbt utvärdera medborgarnas klagomål och krav som transportavdelning i Sakarya Metropolitan Municipality, har löst efterfrågan på 7 tusen 740 medborgare på kort tid. I Transport Management Center; aktiviteter som omedelbar korsningskontroll, övervakning av kollektivtrafikfordon, överföring av de inkommande kraven till de relaterade enheterna, informera de slutgiltiga kraven tillbaka till medborgarna och leda teamen för omedelbar ingripande till de felaktiga parkerna i kollektivtrafikstopp.

7 tusen medborgare har löst problemet

I ett uttalande från Transportdepartementet: ”Våra medborgare kan ringa ALO153 Call Center och ringa 1 och direkt ansluta till Transportation Management Center. Samtidigt slutförs förfrågningar och förfrågningar från våra mobilapplikationer, företagets webbplats och sociala mediekonton på kort tid med hjälp av expertpersonal. I fördelningen av 7 tusen 740 ansökningar är antalet telefonapplikationer 59 procent. Detta avslöjar rätt steg för att upprätta NRM. Distributionen av andra applikationer är som följer; 23 procent av ansökningarna som gjorts via elektroniska medier och 18 procent av ansökningarna som mottogs via andra institutioner. Det är vårt viktigaste mål att tillhandahålla bekväm transport genom att öka servicekvalitetsstandarden genom att använda intelligenta transportsystem som utvecklas med högteknologi.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar