Inhemsk bil kommer att vara lämplig för autonom körning

inhemsk bil kommer att vara lämplig för autonom drivningstransformation
inhemsk bil kommer att vara lämplig för autonom drivningstransformation

Turkiets Cars Initiative Group från Twitter-konto gjordes om den nya inhemska samåkning. I delningen uppgavs att bilen har en infrastruktur som kan uppdateras över internet och utvecklas i enlighet med "nivå 3 och utöver" autonom körningstransformation.


Turkiets Cars Initiative Group (TOGG) i slutet av 2019 hade orsakat stor spänning som främjar inhemska biltillverkare.

Medborgarna fick ny information om bilen introducerad med två olika chassialternativ: SUV och Sedan.

AVANCERADE KÖRSUPPORTSSYSTEM

TOGG bilddelning gjorts av Twitter sidan "kan uppgraderas Turkiets bil över Internet 'nivå 3 och därefter' av autonom körning konvertering, i enlighet med utvecklad infrastruktur och avancerad enhet i stadstrafik med stödsystem och lindra trötthet av en lång resa" sades det i uttalandet.

HEMMELIGA BILER SKA FÖR 5 STJärnor

Hög slagseghet, omfattande aktiva och passiva säkerhetselement och avancerade förarassistanssystem som gör att Euro NCAP 2022 stjärna säkerhetsnormer för 5 tar säkert njuta av resan med den inhemska İNTURKEY bilen.

LOKAL BILDESIGN

Verktyget designades av den italienska designbyrån Pininfarina. Prototypfordon tillverkades i Italien.

Mer än 100 ingenjörer deltog i utformningen av fordonet. Fordonets batteri är integrerat i plattformen. Den är utformad för att ta emot 5 stjärnor från Euro NCAP-kraschtester. Fordonet har 7 standard- och 2 valfria krockkuddar. Den första modellen som ska produceras planeras vara en C-klass SUV och år 2030 kommer 5 olika modeller att tas i produktion. Det finns tulpanmotiv på fordonets galler.

Instrumentpanelen på fordonet består helt och hållet av elektroniska skärmar. Panelen har tre bildskärmar och en 10-tums (25,4 cm) multimedia- och navigationsskärm. Fordonet har inte en sidospegel, i stället finns det kameror.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER AV LOKALA BILER

Fordonet drivs med litiumjonbatterier. Två kraftpaket med en räckvidd på 300 km och 500 km kommer att erbjudas på en enda laddning, beroende på batterikapacitet. Fordonets batterier planeras laddas 30% på mindre än 80 minuter. Med det regenererande bromssystemet som ska inkluderas i fordonet planeras det att motorerna kommer att fungera som dynamo i avmattningar och utöka räckvidden upp till 20% genom att ladda batteriet.

Fordonet planeras tillverkas i två olika motorkraft, nämligen 200 hk med bakhjulsdrift och 400 hk med fyrhjulsdrift. Fordonets hastighet, vars sluthastighet är 180 km / h, är 400–0 km / h acceleration i 100 HP version och 4.8 sekunder i 200 HP version.

Det är planerat att fordonet automatiskt får uppdateringar från fabriken med en 4G / 5G internetanslutning, och att fordonet kan avbrytas på distans i händelse av ett fel. Det förklaras att fordonet har nivå 3 autonoma körfunktioner.

HUR SKA LADDA Bilar laddas?

Turkiets Cars kommer att ge ledning av spridningen tOGGer förrän 2022 kommer på vägen tack vare sin infrastruktur omfattande laddning i bostäder, kontor och kan laddas vid stationer på vägen. Med de tekniska möjligheterna att vara en ansluten och smart bil kan användare enkelt planera och hantera sin bil.

Där den lokala autobilen kommer att produceras

Fordonet kommer att tillverkas i en fabrik som planeras börja byggas 2020 på ett land som ägs av de turkiska väpnade styrkorna i Gemlik, Bursa och som ska färdigställas 2021. Det första fordonet planeras släppas från bandet 2022 och börja sälja. Från och med 30 oktober 2019 har det meddelats att totalt 13 miljarder TL-investeringar kommer att göras på 22 år. Det planeras att anställa totalt 4.323 5 personer i produktionsanläggningen och att producera 175 tusen fordon i 30 modeller per år. Många olika skattesänkningar som tullskattefrihet, momsundantag, skattesänkning, försäkringspremiesupport för investeringen och statsgaranti för köp av 51 tusen fordon. Det syftar till att producera fordonet från 68,8% av inhemska delar i den första modellen och att öka förhållandet mellan inhemska delar till XNUMX% i den andra och tredje modellen.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar