Skola för att möta behovet av teknisk personal för husbilar har fastställts

skolan för att möta behovet av teknisk personal för husbilar har fastställts
skolan för att möta behovet av teknisk personal för husbilar har fastställts

Skolan för att möta den tekniska personalen som behövs för produktion av den inhemska bilen TOGG har fastställts. Automobile Industry Exporters Union Yrkes- och teknisk Anatolian High School agerade efter tillkännagivandet att den inhemska bilen kommer att tillverkas i Bursa och fick sitt officiella godkännande för att utbilda sina studenter inom detta område.


Turkiet introducerades för första gången till en värld av lokala och nationella bil. Automobile Industry Exporters Union, som tillhandahåller utbildning i Bursa, där fabriken kommer att öppnas för att utbilda den tekniska personalen som behövs i detta projekt, som kommer att genomföras med en lokal och nationell produktion, för att utbilda den kvalificerade arbetskraften som kommer att delta i produktionen av bilen, som kommer att vara helt elektrisk medan förberedelserna för fabriken pågår i Bursa. "Elektriska fordonsgrenar" öppnas för första gången inom området motorfordonsteknik vid yrkes- och teknik Anatolian High School. På kort sikt kommer läroplanen att skapas, lärarutbildningar kommer att genomföras och studenter kommer att antas till detta område inom ramen för övergången till gymnasieskolor (LGS) under nästa läsår.

Yrkes- och teknisk Anatolian High School Board of Automotive Industry Exporters Association i Bursa började arbeta för att tillhandahålla nödvändig teknisk personal efter att ha meddelat att president Recep Tayyip Erdogan planerar att etablera fabriken för den inhemska bilen TOGG i Bursa.

Skoleledningen och eleverna välkomnade att deras ansökningar godkändes av ministeriet för utbildning och en filial som heter "Elektrisk fordonsproduktion" planeras öppnas under taket på motorfordon under läsåret 2020-2021. Studenter som vill anmäla sig till bilindustrin Exporters Union Vocational and Technical Anatolian High School och arbeta i inhemsk bilproduktion och bli en av teknikerna kommer att granska. Studenter som lyckas med tentamen är också berättigade att studera i relaterade avdelningar.

Metin Sezer, chef för Vocational and Technical Anatolian High School of Automotive Industry Exporters Association, uppgav att det finns sex olika yrken i deras skolor och fortsatte enligt följande: ”Vi tjänar 75 elever med 950 lärare. Även om alla hans yrken finns i huvudcentret, som är baserat på bilproduktion, består det av maskinteknik, metallteknik, elektrisk elektronik, industriell automatisering och IT-fält som stöder den. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar