Handelsdepartementet för att rekrytera kontrakterad IT-personal

handelsministeriet kontrakterade IT-personal att anställa
handelsministeriet kontrakterade IT-personal att anställa

Artikel 31 i ”Förordningen om principer och förfaranden för anställning av anställd informationsteknologisk personal i storskaliga informationsbehandlingsenheter för offentliga institutioner och organisationer” som offentliggjordes i officiella tidningen 12/2008/27097 och numrerade 8 för att anställas inom ministeriet för handelsinformationsavdelningen. I enlighet med den placering som ska hållas enligt framgången för muntliga och ansökta tentor som kommer att utföras av vårt ministerium kommer 22 (XNUMX) Kontrakts IT-personal att rekryteras.


Handelsministeriet (www.ticaret.gov.t är) fyllde ansökningsformuläret på webbplatsen fullständigt och korrekt, tillsammans med handlingarna, personligen till personaldirektoratet för handelsdepartementet fram till arbetstidens slut mellan dagarna 10.02.2020-21.02.2020, eller per post för att nå vårt ministerium om ansökningsdatum. måste göras. Ansökningar som mottagits efter detta datum på grund av förseningar i post och andra skäl, och de som skickar in saknade dokument kommer inte att accepteras.

För detaljer om annons KLICKA HÄRJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar