Konya Ankara YHT prenumerationsavgift ökade med 194 procent

yht prenumeration prisökning procent
yht prenumeration prisökning procent

TCDD gjorde ytterligare en vandring i Konya-Ankara High Speed ​​Train (YHT). Med höjningstariffen ökade prenumerationsavgiften med 194 procent.


TCDD har gått igen. Enligt den mottagna informationen höjdes månatliga prenumerationsavgifter. Med den nya tariffen ökade den månatliga abonnemangsavgiften för TCDD med 194 procent. Den ekonomiska klassen ökades till 1687 TL.

Enligt nyheterna från Konyas lokala tidning Hello från Emre Özgül, medan inga meddelanden har gjorts om vandringen, blev många medborgare som åkte till YHT Station för att förnya prenumerationsschemat i morse chockade när de hörde den nya tulltaxan.

Medborgarna reagerade på ökningen, men höjningstariffen implementerades från och med igår. Det uppskattas att de officerare som gick till Ankara dagligen för vandringen kommer att drabbas mest.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar