Energiminister Dönmez: s inhemska bilförklaring

energiminister frostskydd inrikes bil beskrivning
energiminister frostskydd inrikes bil beskrivning

Energi- och naturresursminister Fatih Dönmez hittills tillgodoser behovet av energi från konventionella förbränningsmotorer från olja, men nu spridningen av elbilar, sade han. Donmez, Turkiet har antytt att det skulle börja att vara i vägen för inhemska elbil 2022-2023't.


Dönmez uppgav att både elfordonsanvändning och elektriska laddningsstationer planerades och fortsatte enligt följande:

"I planeringen genomförs i Turkiet 2030, vi räknar med en mer än 1 miljon elbilar. Därför planerade vi deras förberedelser i nätverket. Turkiets Automobile Enterprise Group (TOGG) förvaltningsplaner och föra oss att arbeta tillsammans med våra vänner. Vi räknar inte med att få någon stor inverkan på nätverket i de stationer där vi kallar långsam laddning, men platsen för snabbladdningsstationer är huvudfrågan. Med dessa stationer är bilens hastighet och kapacitet på 15-20 minuter möjligt att ladda snabbt. Här måste du ladda nätverket 50-100 kilowatt per timme. Dessa kapaciteter är inte ett problem för försörjningssäkerhet på produktionssidan. Problemet kan vara infrastrukturen i nätverket vid den punkt där laddstationen ska installeras, vilket kräver planering. Förhoppningsvis är vårt mål att utvärdera effekterna av 1 miljon laddningsenheter på distributionsnätet, långsamt, medium och snabbt fram till detta datum. Eftersom TOGG får mycket efterfrågan, inte bara från de stora städerna utan också från Anatolien och landsbygden, är det bra att ha laddstationer så långt som till de mest avlägsna städerna. I detta avseende kommer prevalensen att underlätta användningen av dessa verktyg. Han kunde ladda hemma men skulle inte frestas eftersom det skulle vara långsiktigt. ”

Dönmez uppgav också att bensinstationerna är redo att inrätta en elektrisk laddningsstation och sa: ”Vi har tillåtit stationerna att göra det. I vissa distrikt kommer faktiskt bränslestationer förmodligen att kräva laddstationer. Om den fria entreprenören inte kom och säger: şarj Jag kommer att upprätta en laddningsstation dem i den regionen, vi kommer att säga att bensinstationerna ser detta som en offentlig tjänst, men den här tjänsten kommer naturligtvis att motsvara. Det kan också betraktas som ett vinstcenter. Dessutom kan köpcentrum, fritidsanläggningar laddas fordon. ”Han sa.

Donmez påpekade också att det bör finnas en standard för laddningsstationen, berättade laddningsstationen till registreringsskylten av definitionen skulle kunna vara och Turkiet från någon del av denna tjänst tas emot räkningar regelbundet systemet kommer att skickas till ett konto kopplat till plattan kan genomföras.

Laddningskarta för elfordonJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar