Centrala sivor i produktion av nationell godsvagn

centrala Sivas i produktionen av nationell godsvagn
centrala Sivas i produktionen av nationell godsvagn

Den nya generationens nationella godsvagn som producerades i Sivas stod på dagordningen för president Recep Tayyip Erdoğan. President Erdoğan sade att produktionen av den nya generationen nationella godsvagnar som produceras i TÜDEMSAŞ kommer att fortsätta.


Med sitt genombrott de senaste åren har TÜDEMSAŞ gett betydande bidrag till landets ekonomi inom inhemsk produktion. Vagnarna som produceras i TÜDEMSAŞ, som fokuserar på inhemsk och nationell produktion, exporteras till Europa. President Recep Tayyip Erdoğan inkluderade också de nationella vagnarna som producerades i TÜDEMSAŞ i utvärderingen av statens investeringar 2019. President Erdoğan sade att produktionen kommer att fortsätta, sade: ”Vi har tagit i bruk 150 nya generationens nationella godsvagnar fram till idag. Vi producerar 100 fler inhemska nationella godsvagnar från och med första halvåret i år. ”

SLUTT PÅ YHT

President Erdoğan gav information om Ankara-Sivas höghastighetstågstudier, ”Ankara, Istanbul, Konya och Eskişehir höghastighetståglinjer fungerar för närvarande. Totalt har mer än 53 miljoner medborgare rest på Ankara-Eskişehir-Istanbul och Ankara-Konya-Istanbul. Vi transporterade nästan 2019 miljoner passagerare i alla våra järnvägar under 245. Vi är det åttonde landet i världen inom höghastighetståg och det sjätte i Europa. Vi tar fortfarande slut på byggandet av en höghastighetståglinje med en total längd på 8 kilometer mellan Ankara-Izmir och Ankara-Sivas. Vi börjar provkörningar i slutet av mars vid Büstüeyh-Yerköy-Akdağmadeni-delen av linjen Ankara-Sivas. Erdogan påpekade att de byggde höghastighetståglinjer samt höghastighetståglinjer där last och persontransporter kan genomföras tillsammans.Çerkezköy-Konstruktionen av höghastighetsbanan 1626 kilometer, som är Kapikule och Sivas-Zara, fortsätter. ”

President Erdoğan uppgav att de har etablerat anläggningar som producerar höghastighetståg och tunnelbana i Sakarya, höghastighetståg i Çankırı, höghastighetståg i Sivas, Sakarya, Afyon, Konya och Ankara, och tåganslutningsmaterial i Erzincan. 2017 tusen ton last har transporterats på järnvägen Baku-Tbilisi-Kars, som vi öppnade. Det första tåget från Kina i november förra året nådde Prag, Tjeckiens huvudstad, på 326 dagar med Marmaray-anslutningen. I den här linjen lägger vi också till persontransporter tillsammans med godstransporter och vi stärker banden ännu mer. ” (sanning/ Yüksel Menekşe)sohbet

Var den första att kommentera

Yorumlar