Balikesir Kiziksa Bridge är OK

Kizilsa Bridge är OK
Kizilsa Bridge är OK

Balikesir Kiziksa Bridge OK: Balikesir Metropolitan borgmästare Yucel Yilmaz höll sitt löfte, Manyas län Manyas gjorde på Kocasay, Gönen-Kızıksa Road Bridge Bridge konstruktionen slutfördes.

Balıkesir Metropolitan Municipality fortsätter att arbeta på moderna vägar och broar i hela provinsen utan att bromsa ner. Balıkesir Metropolitan Municipality, som lägger vikt vid transportprojekt i stadens centrum, inser projekt som underlättar transporten av medborgarna som bor på landsbygden och ger bekvämare och moderna transporttjänster. Vägar och broarbeten i alla distrikt, samt underhåll och reparation av befintliga vägar och broar inom ramen för Metropolitan Municipality i Manyas Kocasca County Manyas, Gönen-Kızıksa Road Bridge Bridge Bridge har genomförts.

1977 förstördes den 43 år gamla bron, byggd med stöd av folket och med stöd från folket i regionen, av Balıkesir Metropolitan Municipality efter att den hade använt sin livslängd och inte kunde svara på behovet. Bron ligger på den alternativa vägen som förkortar transporttiden mellan Çanakkale-Balıkesir och ger också tillgång till Manyas och Kızıksa. Det byggdes om med en längd på 240 meter och en bredd på 11 meter. För att ge snabbt och säkert trafikflöde för fordon och fotgängare användes 1,5 meter brett gångställe på båda sidor om den utvidgade bron. Räcke installerades på sidorna av bron, som har ett modernare utseende än tidigare. Bron, som revs och byggdes om, och en 500-meters asfaltbeläggning gjordes på en 110-meters väg inklusive in- och utgång.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar