TCDD-assistentköpsinspektör

tcdd assistentinspektör kommer att göra köpet
tcdd assistentinspektör kommer att göra köpet

TCDD kommer att anställa assistentinspektör; 4 assistentinspektörer kommer att rekryteras för att tilldelas inspektionsnämnden för generaldirektoratet för TCDD.
De frågor som hör samman med inträdesprovet ges nedan.

Examen Datum och tid: Den skriftliga tentamen kommer att hållas den 15 februari 2020 (lördag) mellan 09.30-15.30.

Examensplats: TCDD: s generaldirektorat Hacı Bayram Quarter, Hipodrom Street, No: 3, 06050 Altındağ-Ankara Cafeteria Hall.

Villkoren för deltagande

1) För att ha de kvalifikationer som anges i artikel 48 i lagen om anställda,

2) För att inte ha fyllt trettiofem (01.01.2020) år 35,

3) Att ha avslutat en av fakulteterna juridik, politik, ekonomi, företagsekonomi, ekonomi och administrativa vetenskaper och en av utbildningsinstitutionerna i Turkiet eller utomlands, vars utbildning accepteras av de behöriga myndigheterna i minst fyra år,

4) Grupp A i det offentliga personalutvecklingsprovet som OSYM höll under 2018 och 2019 är bland de första 48 kandidaterna som har fått 70 eller fler poäng från KPSSP80-avsnittet (Om antalet sökande som vederbörligen uppfyller examenskraven är mer än 80 börjar med högsta poäng) De första 80 kandidaterna antas till tentamen och alla sökande som får lika poäng med den 80: e kandidaten kommer att bjudas in till tentamen),

5) Inga hinder för inspektionen när det gäller registrering och karaktär i slutet av den undersökning som ska genomföras (Detta villkor gäller endast de kandidater som har godkänt den skriftliga tentamen och bestäms av inspektionsnämnden före den muntliga tentamen).

6) När det gäller hälsostatus, för att kunna åka till alla delar av landet för att kunna arbeta, för att förhindra kontinuerligt arbete i kroppen eller psykisk sjukdom eller funktionshinder med funktionshindrade,

7) För att ha de kvalifikationer som krävs av inspektionen när det gäller representation,

8)Tentar för första eller andra gången,

Examen Ansökan och Exam Entry Document

Prövningsansökningar kan göras personligen eller via e-post till TCDD: s generaldirektorat för inspektionsnämnden Hacı Bayram Mahallesi, Hipodrom Street, No: 31.01.2020, 3 Altındağ-Ankara, från och med dagen efter offentliggörandet av tentamensmeddelandet i officiella tidningen fram till arbetstidens slut på fredagen, 06050. ansökningar efter tidsfristen kommer inte att beaktas. CD TCDD General Directorate Assistant Inspector Entrance Exam Ansökningsformulär kan tas från ovan nämnda adress eller www.tcdd.gov.tr ​​Genom Det kommer att slutföras genom att ladda ner adressen. Ansökningar som inte görs i tid och med saknade dokument och information kommer inte att behandlas.

Sökande som är berättigade till tentamen debiteras en avgift på 10 TL. Avgifter kommer att deponeras till konton för Halkbank Ankara Corporate Branch TR 710001200945200013000001 eller Vakıfbank Labor Branch TR 140001500158007262158442. Ingen återbetalning kommer att göras, och insättningen kommer att skrivas till banken i förklaringsavsnittet på kvittot med üne inspektionsexamens legitimitet.

Den sista listan över kandidater som är berättigade att delta i tentamen kommer att finnas tillgänglig den 05.02.2020 från TCDD Inspection Board. Dessutom, www.tcdd.gov.tr ​​Genom Internetadresser. "Examen Entry Certificate a kommer att utfärdas av TCDD Inspection Board från och med 10.02.2020 och" Exam Entry Certificate mayan som inte tas förrän datumet för examen kommer också att levereras till examenshallen. Vid undersökningen kommer detta dokument att presenteras först, och ett giltigt och giltigt ID-dokument med foto och godkännande som identitetskort, körkort eller pass, som kommer att användas för identifiering, kommer att bevaras.

Dokument som krävs för undersökning

1) Fotokopia av identitetsdokumentet som innehåller TC-identifieringsnumret eller TC-identifikationsnummer,

2) Examen Ansökningsformulär (tas emot från www.tcdd.gov.tr ​​eller för hand),

3) Originalkopia av KPSS-resultatdokument vars giltighetsperiod inte har löpt ut eller en godkänd kopia av datorutskriften,

4) Originalet från examensbeviset eller examensbeviset eller provet som godkänts av institutionen,

5) Två fotografier (4,5 x 6 cm) och TCDD gäller för inspektionsnämnden.

Följande dokument krävs från den skriftliga tentamen före den muntliga tentamen.

1) Skriftligt uttalande som indikerar att det inte finns något hinder för att kontinuerligt utföra hälsouppgifter,

2) Skriftlig förklaring att manliga kandidater inte är anslutna till militären,

3) Skriftligt uttalande om ingen kriminell handling,

4) Kandidatens CV,

5) Fyra foton (4,5 x 6 cm),

6) Original- eller notarialfotokopia av ekvivalensintyget för akademiker från inhemska eller utländska utbildningsinstitutioner utom fakulteterna för juridik, politisk, ekonomi, företagsekonomi, ekonomiska och administrativa vetenskaper,

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar