Koçbay, Balıkesir Undersökning av projektet om födelsepunktsprojekt

Koçbay recenserade Balıkesir Maternity Crossroad Project: TCDD 3. Regional direktör Selim Koçbay och den medföljande delegationen under uppbyggnad, Balikesir Maternity Junction-projektet, byggdes undersökningen. Koçbay fick information om projektets framsteg från entreprenörsföretag och företagspersonal.

Balıkesir kommuns bidrag till Republiken Turkiet Statens Järnvägar (TCDD), som kommer att hållas av staden 3. Korsningen av skärningsprojektet lagdes på 02.12.2016.

Det kommer att finnas 300 meter längd, 2 meter bredd, 12 meter bredd och 3 handikapplyftar. 5-mätaren borrad hög, 1500 meter förspänningsljus, 1150 ton järn och 950 kubikmeter betong kommer att användas vid konstruktionen av övergången som kostar ungefär 4500 miljoner TL.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar