Sista dagen för visum för resekort för armén 31 januari

armé rabatt resekort visum förra dagen januari
armé rabatt resekort visum förra dagen januari

Sista dagen på armérabattkortskortsvisum 31 januari. I ett uttalande från Ordu Metropolitan kommuns avdelning för allmänna kommunikationer uppgavs att universitetsstudenter som gynnas av kollektivtrafikfordon i provinsen bör förnya sina viseringar för rabatterade resekort.

SISTA DAG 31.01.2020


Enligt detta ingår rabatterade resekort som erhållits från Resekortkontoret vid Ordu Metropolitan Municipality Public Transport Department, som är registrerade i HEC-systemet, inom ramen för obligatorisk utbildning och som fortfarande ligger utanför ramen för obligatorisk utbildning, men vars utbildning fortsätter när HEC-systemfrågan görs. Visaförfaranden krävs. Korten för studenter som inte har gjort sina viseringsförfaranden förrän detta datum kommer att betala i sin helhet.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar