TCDD går inte tillbaka vid YHT-biljettpriset per månad

tcdd yht månadsabonnemang går inte tillbaka i biljettpriset
tcdd yht månadsabonnemang går inte tillbaka i biljettpriset

Som svar på TCDD Tasimaciliks svar på ”exorbitant hike” beträffande höghastighetståg (YHT) -biljetter, efter det arrangemang som omfattades av uttalandet om ”rabattordning”, blev ögonen förvandlade till nya steg som skulle vidtas i järnvägspassagerare.


Olcay Aydilek från Habertürk tog pulsen av TCDD-ledningen. Följaktligen finns det inget steg tillbaka på de nya tullarna. De nya tullarna avser 7 tusen av cirka 350 miljoner YHT-passagerare årligen. Syftet med TCDD Tasimacilik är att gradvis minska förlusten på 1 miljard TL årligen; Att öka antalet passagerare och servicekvaliteten, särskilt i affärsklassen som företagsfolk föredrar. En ny reglering förutses inte i YHT-biljettpriserna efter "rabattjusteringen". Efter ökningen av kvaliteten på livsmedelsservicen ses ökningen i biljettpriserna för ”business class” med säkerhet.

TCDD Tasimacilik tog några viktiga steg när det gäller biljettpriserna för YHT, från och med de första dagarna av denna månad. Först gjordes arrangemang för biljetter till företagsklass. Från och med den 3 januari har rabatter på "business class" tagits bort.

Sedan eliminerades prisfördelen på biljetter med flera turer som använts av dem som reser på samma linje (t.ex. mellan Ankara-Eskişehir eller Ankara-Konya) och rabatterna på dessa biljetter minskades avsevärt. Efter detta arrangemang infördes nya tullar.

Läs hela berättelsen från källan KLICKA HÄRJärnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar