Karriärprotokoll har undertecknats vid toppmötet mellan ERÜ och Erciyes Aş

Ett karriärprotokoll undertecknades vid toppmötet mellan eru och erciyes som
Ett karriärprotokoll undertecknades vid toppmötet mellan eru och erciyes som

Erciyes University (ERÜ) och Kayseri Erciyes A.Ş. Protokollet "Karriär vid toppmötet" undertecknades för att öka kompetensen hos universitetsstudenter och akademiker.


Kayseri Erciyes A.Ş. Rektor för ERU till signeringsceremonin vid servicebyggnaden. Dr. Mustafa Çalış, styrelseordförande i Erciyes AŞ. Murat Cahid Cıngı och föreläsare deltog.

Talar vid protokollets signeringsceremoni, ERÜ-rektor. Dr. Mustafa Çalış, ”Som ni vet är Erciyes universitet ett universitet som hanterar alla problem i vår stad. När vi först började rektoratet uttalade vi följande vid den ceremoni där vår president deltog. Vi sa på campus att vi skulle vara ett universitet, inte ett universitet. Vi försöker tillämpa detta inom alla områden. Vi försöker hålla det levande och vi tror att vi gör det. Idag kommer vi att underteckna en av dem. Vi har verkligen beprövade avdelningar vid Erciyes universitet som kinesisk litteratur, koreansk litteratur, japansk språklitteratur, rysk språklitteratur och engelsk litteratur. Vi har också kvalificerade studenter och fakultetsmedlemmar här. I synnerhet har bergsturismen i Erciyes nått mycket allvarliga stadier under de senaste åren. Som universitet kommer vi att vara med Erciyes AŞ. Jag tror att det kommer att ge ett stort mervärde för studenterna på vårt universitet och ett stort mervärde för Erciyes AŞ. Speciellt våra studenter som har undervisat på främmande språk eller våra akademiker, om det är nödvändigt, kommer våra akademiker att göra studier särskilt för våra turister i Erciyes inom ramen för detta protokoll. Erciyes AŞ kommer att förbereda våra studenter på deltid och examen en affärsmiljö på heltid. På detta sätt kommer vi både att bidra till turismen och bidra till utvecklingen av vår stad. ”

Kayseri Erciyes AŞ Styrelseordförande Murat Cahid Cıngı sade: ”Idag är vi som Erciyes-familjen värd för ett meningsfullt arbete. Erciyes Ski and Tourism Centre har nått en allvarlig turismpotential under de senaste åren med stöd av vår Metropolitan Municipality. Vi är nu värd för utländska gäster från många nationer och länder som FN på vårt berg. Med charterflyg kommer tusentals skidåkare till Erciyes och åker skidor. Han har möjlighet att åka till Kayseri och se den 6 XNUMX-åriga civilisationens historia i vår stad. Det ger ett allvarligt ekonomiskt och sociokulturellt bidrag till vår stad. Därför har vi, särskilt de senaste åren, ökat behovet av personal att producera tjänster som talar främmande språk. Du vet det; Samarbete mellan universitet och branscher är ett ämne som man pratar om och inte kan uppnå den framgång som det önskas i vårt land. Åtminstone ville vi utvärdera den utvecklade infrastrukturen på vårt universitet vid Erciyes Ski Center. På vårt universitet har vi många avdelningar som tillhandahåller språkundervisning till både fakulteten för turism och fakulteten för naturvetenskap och brev. Därför kontaktade vi avdelningarna med tanken att vi enkelt kan tillgodose våra behov här från universitetet. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar