Metro Staff hittade den förlorade telefonen 22 dagar senare

tunnelbana personal hittade telefonen han förlorade dagen efter
tunnelbana personal hittade telefonen han förlorade dagen efter

Metro personal hittade mobiltelefonen för passageraren som tappade sin telefon för 22 dagar sedan. Betjänarna, som identifierade personen som stal telefonen från kameraposten, meddelade polisen när han såg samma person på en annan station, vilket tillät honom att fångas. Fredag ​​27 december 2019 åkte Üsküdar - Çekmeköy tunnelbanelinje till stationskontoret på Çekmeköy station och rapporterade att han glömde sin mobiltelefon i fordonet. På detta sågs att personens telefon togs av en äldre manlig passagerare som kom på fordonet och hans register togs.

Kontrollcentret märkte vid rutinövervakning ...


Lördagen den 18 januari 2020, vid kontrollcentret, märkte lagen att personen som fick telefonen medan han rutinmässigt tittade på kamerorna väntade på en bil på plattformen vid Üsküdar-stationen. Efter de gamla journalerna följde patrullpersonalen personen i fordonet med vägledning från Metro Istanbul-team som bekräftade att personen var samma person. Efter att ha stigit av fordonet vid personens Ümraniye-station stoppades säkerhetsstationen och patruljen av personalen i turnstileområdet och fördes till stationschefen. Mobilen som han fick från den andra passageraren på stationen kom för 22 dagar sedan från den person som kontrollerades av polisgruppen som kallades till regionen. Polisteamet tog personen till polisstationen för att vidta åtgärder.Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar