Çorum järnvägsprojektarbeten kommer att slutföras i slutet av 2020

Corum-järnvägsprojektarbetet kommer att slutföras i slutet av året
Corum-järnvägsprojektarbetet kommer att slutföras i slutet av året

Ett svar som inte skulle tillfredsställa medborgarna kom från transportministeriet om flygplatsens och järnvägsprojektens status som folket i Çorum väntar med längtan och nyfikenhet.


Transportdepartementet uppgav att det skulle vara möjligt att "göra om passagerarnas förväntningar och trafikprognoser ökar" beträffande etablering av flygplatsen i Çorum, och järnvägen planeras inkluderas i investeringsprogrammet efter avslutad projektstudier under fjärde kvartalet 2020.

Under de senaste månaderna bra fest Ankara vice Senol Sunat hade Corum flygplatsen och järnvägs gjorde en fråga om Turkiet nationalförsamling. Biträdande olenol Sunats förslag reagerades av de regerande partiets suppleanter i Çorum.

Ett svar kom från ministeriet om förslaget från Good Party Ankara vice Sunat, med uttalanden som inte alls var bra. Uttalelserna i svaret till godpartiet Ankara biträdande olenol Sunat från strategiutvecklingsdirektoratet för ministeriet för transport och infrastruktur är följande:

Anbudet till infrastrukturfaciliteterna på Çorum flygplats bestående av en 2100 x 30 m landningsbana, en 125 x 18 m taxibana och ett förkläde på 80 x 50 m genomfördes den 27.11.1996 av Governorship of Çorum, men projektet för "STOL Airports Construction" daterad 27.12.2002. Çorum flygplatskonstruktion kunde inte slutföras på grund av YPK: s beslut nummer 2002/132 och ministerrådets beslut av den 30.12.2002 och numret 2002/5169.

Nästa år studie i Turkiet och arbetar i linje med luftfarts Allmänna studier; Eftersom det anses att en flygplats kan byggas i Çorum om passagerarnas förväntningar och trafikprognoser ökar, finns det ingen studie för flygplatsbyggandet i detta skede.

Å andra sidan, mellan Samsun-Amasya-Çorum-Kırıkkale (292 km), är det planerat att konstruera en dubbel linje, elektrisk och signalerad höghastighets järnvägslinje, lämplig för 200 km hastighet, i Samsun - Merzifon, Merzifon-orum, Çorum-Delice.

I avsnittet Çorum-Kırıkkale (Delice) (100 km) har undersökningar och projektstudier genomförts. Undersökningar och projekt pågår i avdelningarna Samsun-Merzifon (99 km) och Merzifon-Çorum (93 km) och det är avsett att slutföras under det fjärde kvartalet 2020. Efter avslutat projektarbete planeras det att föreslå att ingå i investeringsprogrammet för byggandet. ”Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar