Borgmästare Yüce talade om Sapanca kabelbilsprojekt

ordförande yuce talade om sapanca ropeway-projekt
ordförande yuce talade om sapanca ropeway-projekt

Ordförande för tal om det högsta Sapanca-kabelbilsprojektet; Ekrem Yüce, borgmästare i Sakarya Metropolitan Municipality, talade om projektet es ropeway ”i Sapanca vid kommunförsamlingen som hölls i december 9. Yüce, adan Vi frågade företaget tills det rättsliga beslutet kom att fungera upphörde. Vi kommer att diskutera denna fråga med vår guvernör ”

Tala om frågan från CHP-församlingsmedlem Saban Koludra, "Vad är situationen med projektet?"

Borgmästare Yüce uppgav att de begärde entreprenörsfirman och sa: uz Vi arbetar för att ompröva kabelbilsfrågan. Vår guvernör kommer till kommunen på kort tid, företaget och advokater arbetar med telerik linbilsföretag. Vi bad företaget som kommer att ta hissen att stoppa arbetet. Tills ett rättsligt beslut har utfärdats .. Ett tydligt beslut i frågan kommer att fattas efter mötet med guvernör Nayir'le.

Loading ...

Järnvägsnyhetssökning

...

Var den första att kommentera

Yorumlar