ESHOT Solkraftverkskapacitet kommer att stiga till 5 Megavata

eshot solkraftverkskapacitet kommer att öka till megawatt
eshot solkraftverkskapacitet kommer att öka till megawatt

I kollektivtrafiken i städerna genom att införa 20 elektriska bussen ESHOT tilldela en första i Turkiet, en viktig del av energin från Solar Energy Plant (GES) ger.

1,38 Megawatt (MW) tak typ GES kapacitet på ESHOTs Buca-Gediz campus kommer att öka till 5 Megavata med GES som ska byggas i Çiğli och Adatepe campus.

Styrelsen för Energy Industrialists and Businessmen Association (ENSIA) besökte Erhan Bey, som utsågs till generaldirektoratet för ESHOT i september, på sitt kontor och önskade framgång.

“MERIT INDIKATOR”

ESHOT Deputy General Manager of Fate Sertpoyraz tal under ett besök sker också Ensier ordförande Huseyin Patriots, Izmir Metropolitan kommun i många år, biträdande generalsekreterare som tjänstgjorde som Bey är organisationens viktigaste arkitekter i hela ekonomisk framgång ett exempel för Turkiet att det påminde.
Att säga att Tunç Soyer, borgmästaren i Metropolitan Municipality, utsåg Erhan Bey till chefen för en väletablerad institution som ESHOT, är ett anmärkningsvärt exempel på vikten som han fäster på meriter. Vi ger fullt stöd till GES-investeringar. Vi är redo att bidra till ESHOTs projekt för förnybar energi utan att vänta på något svar karşılık.

2 NYA GES kommer att installeras

Erhan Bey, chef för ESHOT, sa att de gärna skulle arbeta tillsammans med icke-statliga organisationer i projekt som kommer att ge mervärde till staden. I 2020 informerade Mr. att de kommer att lägga till hundra bussar till ESHOT-flottan, inklusive 20 Electric, och uppgav att de kommer att realisera många mer miljövänliga investeringar.
Erhan påminde om att ESHOT: s nuvarande GES-projekt i Gediz genererade 2,2 miljoner kilowattimmar årligen el och sparade 1,6 miljoner TL.

”Vi tjänar i 536-distriktet i Izmir med tusen 30-bussar. Cigli- och Buca Adatepe-anläggningarna fortsätter att etablera två separata GES. Tillsammans med dessa kraftverk, som var och en har en installerad kapacitet på 1 MW, kommer vi att generera cirka 3 miljoner kilowattimmar el. Vårt mål är att öka vår kapacitet till 5 MW. När vi slutför alla dessa investeringar får vi 62% av vår totala elförbrukning från solen. ”

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar