Megenli vill inte ha en övergång

megenliler vill inte den övre passagen
megenliler vill inte den övre passagen

Tallriken Yazıyaka och Türkbeyli grannskapet förenar punkten om byggandet av den oönskade övergångs borgmästaren Turhan Bulut, med deltagande av kommunalförsamlingens medlemmar och våra medborgare efter fredagsbönen i ett pressmeddelande mot Turkbeyli Divan-moskén. Medborgare som deltar i pressmeddelandet uttryckte reaktionerna på att överfarten började.

Ordförande Turhan Buluts pressmeddelande: , ökade medelhastigheten för fordon jämfört med föregående. Med tanke på att det årliga genomsnittliga dagliga trafikvärdet (YOGT) är ungefär 15 fordon / dag och att% 4100 av dessa fordon består av tunga fordon, är denna väg mycket farlig för trafiksäkerheten för fotgängare. Som lokala förvaltningar är bland våra prioriterade uppgifter att vidta nödvändiga åtgärder för att underlätta livet och säkerheten för de människor som bor i distriktet.

Av denna anledning, sedan 2011, har förhandlingar genomförts mellan motorvägar och kommuner för att bygga gång- och fordonsundergångar vid den punkt som förbinder Tabaklar Yazıyaka grannskap och Türkbeyli grannskap. 2014 / 1 / 23 / 05 / 2014 / 587 månader efter 4-dagen som jag tillträdde i april begärde vi Direktoratet för motorvägar 25. För att förhindra att projektet påverkar Divan Mosque fick vi lämpliga yttranden från General Directorate of Foundations. Samtliga av dessa möten har gett positiva resultat och det brev och godkända projekt om att underpassprojektet har godkänts av Generaldirektoratet för motorvägar har skickats till vår kommun med 07 / 2016 / 173988-datum och XNUMX.

Byggandet av undergången ingick i investeringsprogrammet, förberedelser gjordes för anbudsbyggandet, men motorvägarna avbröt byggandet av undergången i sista stund. Vi har skickat ett brev med 28 / 09 / 2017-datumet och 1455-daterat brev, inklusive signaleringsbegäran för samma region. Som Mengen kommun övervakar vi kontinuerligt underpass- och signalprojektet, medan 4 Highways förra veckan. Vi har lärt oss att Regiondirektoratet kommer att bygga en övergång för fotgängare. I vår forskning bestämde vi att överföringsbegäran vidarebefordrades av Mengen District Governorate till Bolu Governorate på 19 / 10 / 2018 och därifrån till Directorate of Highways 4. Som Mengen kommun begär vi inte överfart förrän i dag och vi anser också att övergångsprojektet ska göras som ett slöseri med resurser.

Fram till idag har vi inte föreslagit en lösning för fotgängare och fordon än underkörningar eller signalering. Vi accepterar inte att den begäran som gjordes av distriktsguvernörens byrå begärs att genomföras av Direktoratet för motorvägar 4 utan att få yttrande från kommunen och att korrespondensen som gjorts i flera år har godkänts. Vi vill att övergångsprojektet ska avbrytas med tanke på de ekonomiska förhållandena i vårt land.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar