Konya Metro 4 kommer att färdigställas och tas i bruk under året

konya metro kommer att färdigställas och tas i bruk inom året
konya metro kommer att färdigställas och tas i bruk inom året

Konya Metro 4 kommer att färdigställas och tas i bruk under året; Ugur Ibrahim Altay, borgmästare i Konya Metropolitan Municipality, träffade pressmedlemmarna i Konya och gjorde bedömningar av det senaste transportsatserna.

Borgmästare Altay, som uttalade sig om den senaste statusen för transportinvesteringar i Konya, sa att de bevittnade förverkligandet av en dröm om Konya med tunnelbaneanbudet. Vid korsningen mellan Fatah Street och Kışla Street började 10 tusen människor bredvid gymnasiet 30 tusen kvadratmeter bredvid byggandet av huvudbyggnadsplatsen ge information till president Altay, ”21.1 kilometerlängd arbete kommer att vara den första etappen av 22-stationen. Anbud är den största offentliga investeringen i Konya. 1 miljarder 190 miljoner euro kommer att investeras. Med tanke på att Konya-Ankara YHT är en investering på 1 miljarder dollar förstår vi hur viktigt arbetet är för Konya. Arbetet är planerat att vara klart under 4 år. Köp av fordon genomfördes av Konya Metropolitan Municipality. Under den senaste perioden kommer alla fordonsköp av Konya att genomföras av transport- och infrastrukturministeriet. ”

Borgmästare Altay underströk att de vill slutföra processen så snart som möjligt genom att ge Konya minst besvär under metrokonstruktionsprocessen och sa: ”Vi förväntar oss också en viss förståelse från Konyas befolkning. Eftersom tillfälliga problem kommer att uppstå för permanenta lösningar. Samtidigt pågår expropriationsarbeten för att öppna tre nya gator i Karatay, Meram och Seljuk för att underlätta trafiken. Sultan Abdulhamid Khan Street, Celaleddin Karatay Street och Ismail Ketenci Street öppnar tre alternativa gator för att skapa en ny plan. I 2023 kommer vi att börja använda Konya Metro. Jag önskar att det kommer att vara till nytta för vår stad redan ”.

Karta över Konya Metro

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar