Izmit D-100 gångövergångslyftar kontinuerlig rengöring

fotgängare övre hissar i Kocaelide städar utan avbrott
fotgängare övre hissar i Kocaelide städar utan avbrott

Izmit D-100 fotgängare övergående liftar kontinuerlig rengöring; Gångpasseringar och hissar i dessa övergångar är av stor betydelse för transport av normala medborgare såväl som äldre, gravida och funktionshindrade. Kocaeli Metropolitan Municipality Park Garden and Green Areas Department-team för att använda medborgarnas städare på ett rent sätt på gångbroarna i Izmit D-100 rengör hissarna oavbrutet.

15 övergångsställe över fotgängare 36 liftar

Det finns 100 hissar på 15 fotgängsöverskridning på Izmit D-36. På D-100-rutten rengörs hissarna som används för kollektivtrafik till gångbroarna regelbundet. Medborgarnas tillfredsställelse uppnås genom städaktiviteter.

IS ÄR TILLGÄNGLIGT

Med introduktionen av vintermånaderna och ökningen av nederbörden kan nattaxningar förekomma på övergångarna. Park Garden och Green Area Department-team som tar hänsyn till detta, samt rengöring av hissövergångar för att förebygga isläggningar. Lag häller flytande lösning på marken där medborgare går på överfarterna. Med det utspillda ämnet tinas isen och isbildning bildas i 24 timmar.

Öppet för alla

Moderna gångvägar som är byggda av Kocaeli Metropolitan Municipality har hissar. Dessa hissar, som tidigare bara var tillgängliga för funktionshindrade och äldre individer, är nu öppna för användning av 7 / 24 för alla våra människor. Medborgare som vill nå kollektivtrafikstopp genom överfarten kan komma upp och ner med hiss och rulltrappor.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar